19.7.06

Aikuisten vapaudet vai lasten suojelu

Oikeus ei kiellä Hollannissa pedofiilipuolueen toimintaa, kertovat päivän tiedotusvälineet. Oikeuden mukaan sananvapauden rajoja voidaan soveltaa vain toimintaan, joka horjuttaa yleistä järjestystä eikä oikeuden mukaan puoluetoiminta täytä näitä tunnusmerkkejä, kertoo Hesari.
Hollannin pedofiilit tahtovat laillistaa lapsipornografian ja eläimiin sekaantumisen.
Olemme samassa EU:ssa hollantilaisten kanssa. Jos vasta teot, ei niihin yllyttäminen ja houkutteleminen, on rangaistavaa, on syytä pohdintaan.

Pedofiilit ovat tulleet siis kaapista ulos. PNDV-puolueen puheenjohtaja Uittengaard pitää avoimesti blogia netissä omalla nimellään ja kuvallaan.

Ainakin Suomessa pedofiilien uhrit ja heidän perheensä yleensä vaikenevat, sillä aiheeseen liittyy erittäin paljon pelkoa ja häpeää. On väärin, että aikuisia ihmisiä suojellaan, kun he ovat tehneet lapsille pahaa. Omalle kohdalle osuessaan ongelma on suuri.
Aiheen arkuuden tähden joskus nostatetaan aivan aiheettomia pedofiliaepäilyjä. Olen juuri lukemassa Hannu Raittilan Pamisoksen purkausta. Siinä on kuvattu uskottavasti tällaista aiheetonta epäilystä.

Pedofiileja ei suinkaan ole kaikkialla, mutta heitä on. Vuosia sitten perheemme joutui lomamatkalla Mikkelissä tilanteeseen, jossa invalidimies hyökkäsi lapsen kimppuun pikaruokapaikan vessassa. Tilanteesta selvittiin säikähdyksellä ja lapsen neuvokkuudella. Poliisille ilmoitettiin, samoin ruokapaikan henkilökunnalle. Poliisi ei voinut tehdä mitään, koska mitään ei ollut tapahtunut. Onneksi sitä mitään ei tapahtunut.
Nuorena tutustuin tyttöön, joka kertoi, kuinka hänen siskonsa mies käyttää häntä jatkuvasti hyväksi. Tyttö ei uskaltanut kertoa siskolleen. Olin itse tuolloin seitsemäntoista enkä ymmärtänyt, millaista apua 14-vuotias tyttö olisi ehdottomasti tarvinnut.
Lapsia tulee suojella aikuisilta, joiden maailma on kasvanut kieroon.

Ei kommentteja: