4.6.07

Sonera evottaa

Sain tänään Soneran tekniseltä tuelta vastauksen 30.5. lähettämääni tiedusteluun. Kyselin, miksi sähköpostit viipyvät joskus mahdottoman kauan matkalla. Tarjosivat nyt 30 euron lisämaksusta ongelman ratkisua.
Maksullisena lisäpalveluna voimme tarjota teknistä tukea kyseiseen ongelmaan, palvelun hinta on 30 euroa. Halutessasi voit olla puhelimitse yhteydessä Teknisen asiakaspalvelun numeroon 0800 19101 palvelun tilaamiseksi.
Bonuksena tämänpäiväiseen rankaisivat minua vielä sillä tavalla, että psp-sähköposti ei siis enää toimi, se vain hylkää jatkuvasti salasanaani. Tämä tapahtui heti teknisen tuen meilin kolahdettua bloksiini. Että sillai. Operaattorin vaihtaminen on työlästä. Nyt tosin en enää ole riippuvainen Soneran sähköpostiosoitteesta, koska käytän lähinnä muita osoitteita Soneran epäluotettavuuden tähden.

4 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Edelliseen lastuun hiturina vasta kommentoin. Ah, ihana kakku! Sympaattinen. Onneksi olkoon ja muita sentapaisia juhlapuheita :)

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Kiitos, Rita. Hidas olin itsekin: vasta eilen sain aikaiseksi tuon yo-postauksen. Ja kakun ohjeet löydät sen postauksen linkin päästä :)

Arhii kirjoitti...

gmail.com on tosi mainio emaili, popin kanssa tai ilman. Roskapostiseula on tehokas.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Arhii, olet täsmälleen oikeassa.
Olenkin ohjannut vähitellen sähköpostini aika lailla pois Soneran osoitteesta, joka tuottaa hankaluuksia, mutta haluan pitää vgmailin pelkkänä webmailina, koska liikutan siellä isojakin liitteitä toisin kuin pop-sähköpostissa, joka on pikkuisen kätevämpää kevyessä arkiasioiden hoidossa omissa työnkuluissani.