7.8.07

Hei hei hei, ja bensaa suonissaan


Tuima kertoo, että hänen lapsensa joutui auton töytäisemäksi. Autoilija pakeni paikalta sillä aikaa, kun lapsi soitti kotiin.
Koulun alku on ovella. Meillä Helsingin lähiön 30 km/h ja 40 km/h rajoitusalueella kuuttakymppiä kaahaavat isät ja äidit, siskot ja veljet, ukit ja mummit saattavat pian olla saman valinnan edessä kuin kyseinen autoilija.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tuo on niin säälittävää, että ei pystytä kantamaan vastuuta omasta käytöksestä. Jätetään lapsi tienposkeen. So what-asenne on dominoiva. Tämä systeemi alkaa muistuttamaan yhä enemmän viidakkoa.

KirsiMy kirjoitti...

Niin, Neulekirppu, kyseinen nainen tuskin kuitenkaan saa sielulleen rauhaa ennen kuin ilmoittautuu poliisille.
So what -asenne on tosiaan liikenteessä suoranainen kansantauti. Täällä lähiössä autoilijat väistävät toisiaan jalkakäytävän kautta, ajavat huomattavia ylinopeuksia ja ajavat päin punaista liikennevaloa. Kyseessä ovat aivan tavalliset ihmiset, lasten vanhemmat ja isovanhemmat. Usko omaan ajotaitoon on horjumaton.
Poliisista ei ole pelotteeksi, niitä ei näe edes joka vuosi liikennettä valvomassa näillä kulmilla.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä siinä onkin, että koulujen liepeillä näitä hurjistelijoita riittää. Ja miksi kaikki kuvittelevat, että juuri he ovat niin hyviä kuskeja, ettei kukaan heidn autonsa alle älyä rynnätä.

KirsiMy kirjoitti...

Sydäntä kylmää aina näin koulujen alkamisen aikaan. Juuri tänään viimeksi näin arviolta 18-vuotiaan nuoren naisen ajavan täyttä vauhtia päin punaista valoa meidän ala-asteen koulun liikennevalojen läpi. Minkäänlaista ennakoivan ajon tuntumaakaan ei kuskin ajossa ollut.