6.8.07

Maine sen kun lisääntyy

Äsken tuli jo mieleeni Marc Chagallin kulissimaalaus, jossa Marc itse istuu puussa vihreällä oksalla ja puun juurella seisoo taiteilijan isä heristämässä sormeaan. Tausta on sellainen, että Marc Chagall oli juuri päässyt juutalaisen teatterin kulissimaalariksi ja isä varoitteli, että sieltä korkeuksista voi pudota.
Mitenkä niin?
Ensin tuo Viivin bloggaava rokkimimmi ja nyt tämä: toimittajaystäväni lähetti äsken tekstarin, jossa onnitteli siitä, että ammattikuntamme lehti Journalisti on noteerannut blogini. Ihmettelinkin päivällä blogissani käynyttä liikennettä. Lehteä en vielä ollut avannut.
Journalistissa on lähes koko aukeaman juttu, jossa Lotta Tuohino esitteli kymmenen toimittajablogia: Havaintovihko (Tuomo Björksten), Kari Haakana, Lindholm/Jari Mr, Pesänlikaajat (neljä nimetöntä journalistia), Pohdiskeleva liftari (Teppo Moisio), Sanoma Ihmiskunnalle (Petja Jäppinen), Uutisblogi (Kauppalehden toimitus), Uutispöytälaatikko (Helsingin Sanomien toimitus), Verkkolehti InMediasRes, Vierityspalkki (seitsemän toimittajan yhteisblogi).

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Kiva kun välillä tulee kultaa ja kunniaa ihan tuutin täydeltä! Hienoa! Eihän se ansiotta tullut, että ota itsellesi vaan!

KirsiMy kirjoitti...

Savisuti, se kulta olisi tottapuhuen vaihteeksi ihan tervetullutta, kun tuli hunajainen lasku konekorjaamostakin, mutta mukavaa, kun tuli mainetta ;)

Tamperelainen moro Herran siunauksena tamperelaisille kuntavaaliehdokas Lehto Seppo kuntavaaleissa ehdokkaana kirjoitti...

http://muhammad-pilakuvista-vankeutta.blogspot.com/

Onko järkee vai ei?

KirsiMy kirjoitti...

Pilakuva on mauton ja sen tarkoitus on selvästi loukata muslimien tunteita, sori. Olen pahoillani sananvapauden tähden kaiken töryn levittelystä, ennen pitkää tärkeä sanottava on vaarassa tulla kielletyksi tällaisten syiden verukkeella. Sananvapauden tähden kannattaisi joskus keskustella tavoista.