10.9.07

Kehitysvammaisten mielenosoitus tiistaina klo 11

Kauran blogista huomasin:
Me Itse ry ja Steg för Steg rf järjestävät mielenosoituksen kehitysvammaisten ihmisten ihmisoikeuksien puolesta 11.9.2007 klo 11.00 Helsingissä. Järjestäjien tiedotteesta:
Kehitysvammaisten ihmisten omat edunvalvontajärjestöt Me Itse ry ja Steg för Steg rf ovat järkyttyneitä ja huolissaan epäillyistä vammaissurmista. Ihmisarvo on perustuslaillinen oikeus meille kaikille ihmisille. Se on oikeus, jota ei voi ottaa ihmiseltä pois.
Yhdistysten jäsenet, joista osalla itsellään on henkilökohtaista kokemusta laitosasumisesta, painottavat, että laitos ei voi olla kenenkään koti.
Yhdistykset järjestävät mielenosoituksen kehitysvammaisten ihmisten ihmisoikeuksien puolesta tiistaina 11.9.2007 klo 11.00 eduskuntatalon edustalla.

2 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Vammais-asian ajaminen on hyvä asia! Olet oivallinen asianajaja, ja ansioitunut bloggari.

Myönsin sinulle schmooze-kunniamerkin sunnuntaina, vaikka voimat eivät riittäneet linkittämiseen. Käyhän vilkaisemassa :)

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Wow, kiitos, Rita. Minäpä tulen katsomaan tuota kunniamerkkiä.

Vammaisten ihmisten asiat ovat itselleni ihmisoikeusasioita. jokaiselle pitää suoda yksityisyyttä, mahdollisuuksia ihmissuhteisiin, turvaa ja hoivaa tarpeitten mukaan.
Itse en ennättänyt mielenosoitukseen, vaikka yritin vimmatusti kirjoittaa juttua valmiiksi.