3.12.07

Raha on kätevin lahja, ainakin joulupataan


Pelastusarmeijan joulupatakeräys on jälleen käynnistynyt. Haastan kaikki blogini lukijat mukaan keräykseen. Bloggaajilla on oma yhteinen keräyspotti (22), jota voimme halutessamme kartuttaa.
Hänelle, jolla on jo kaikkea, voit antaa lahjaksi vuohen tai kuusi kanaa, siis Kirkon ulkomaanavun kautta.

8 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Kannatetaan! Olen köyhistä opiskelijapäivistä alkaen aina pistänyt jotain Pelastusarmeijan joulupataan, jo vuosikaudet; fyffee, tavaraa, vaatetta, joulukoristeita, joululahjoja, luistimeni...

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Aivan, Rita. Joskus jää hyviä vaatteitakin ja niitä urheiluvälineitä. Lasten vaatteet ja urheiluvälineet ovat todella kalliita, huolimatta siitä, että niitä tuodaan halpatuontimaista. Jos niitä joutuu ostamaan vuosittain kolmellekin lapselle, tarvitaan säännöllisiä riittäviä ansiotuloja.
Kaikkia saamiaan tavaroita Pelastusarmeija ei ennätä purkaa ennen joulua, mutta tarve ei rajoitu mitenkään jouluun. Valitettavasti leipäjonot ovat alkaneet kasvaa ja kasvavat edelleen sitä mukaa kuin eriarvoisuus kasvaa.
Pistin tuon rahan otsikkoon kertoakseni, että rahaa lahjoitettaessa se on helpompi kohdentaa täsmällisesti tarpeisiin. No, ehkä Suomessa lahjoitusten antajilla on enemmän realismia kuin mitä juttujen mukaan jenkkiläisillä lahjoittajilla.

Villiviini kirjoitti...

Kiitos vinkistä, pistän eteenpäin omassa blogissani

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Villiviini, kiva :)

Neulekirppu kirjoitti...

Keräämme töissä kahviporukalla. Yritämme saada kokoon vessan.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Vessa on kiva joululahja, Neulekirppu :)

Salka kirjoitti...

Olen itse tuossa saamapuolella, jo kahtena jouluna olemme saaneet Pelastusarmeijalta jouluksi ruokapaketin ja parikymppiä joulurahaa. Olen kiitollinen sekä heille että teille jotka omastanne annatte meille vähävaraislle, Suuri Kiitos Kaikille!

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Salka, elämässä osat vaihtelevat; joskus olemme saamapuolella, joskus antajan puolella :)