14.1.08

Kiitos kannustuksesta

Hyvä mieli tuli You Make My Day -tunnustuksista, joita olen saanut Tarjuskalta, Liisalta, Käpsältä, Halo Efektiltä, Neulekirpulta, Muoriskalta ja Hennalta. Kiitos kaunis teistä jokaiselle ja mielelläni teille kaikille ojennan minäkin tämän tunnustuksen. Edit.
Sääntöjen mukaan "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."
Siis kymmenelle ihmiselle, jotka tuovat minulle iloa ja inspiraatiota ja tekevät bloggaajan onnelliseksi.
Nyt muutamalle päivänpelastajalle kukkakimppu. Näitä voisi jakaa enemmänkin :)

OK
Tohtori Armi Paini
Jenni-Juulia
Halo Efeki
SusuPetal
Kaisa Ikola
Neulekirppu

17 kommenttia:

Käpsä kirjoitti...

Kiitos kiitos, Kirsi. Hyvä kiertämään :)

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

:)

Tarjuska kirjoitti...

Kiitos sinullekin kukkasista. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kukkasista.
Sait sen minultakin tuossa taannoin.
En vain muistanut ilmoitella siitä kenellekään, kun KooTee ryhtyi vaatimaan nappia itselleen ;D tunnetuin seurauksin. Karkasi siinä rytäkässä tältäkin blogimummelilta mopo käsistä.
(Tuli ihan teinivuoden mieleen...)

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

HTarjuska, :)
Neulekirppu, enpä tuota vavainnutkaan, taisin itsekin lukea vain sitä keskustelua. (Joskus tässä on olevinaan kovasti touhuja.)

Halo Efekti kirjoitti...

Kiitokset!

Näitä sataa nyt niin monelta taholta ettei meinaa perässä pysyä. Sullakin on näköjään jäänyt huomaamatta että minäkin annoin myöskin sinulle tällaisen viikonloppuna.

Kiitokset ajatteluun kannustavasta blogista ja onnittelut vielä erityisesti siitä että pysyt niin hyvin konseptissasi (minulla tahtoo olla niin että rönsyilen sinne tänne). :)

Inkivääri kirjoitti...

Kyllä oli niin vaikea valinta tämä, että melkein teki mieli jättää tekemäti, sinullekin olisin halunnut kimppuni ojentaa ja ojennankin tätä kautta: you make my day also:)

Kirjoitat asiaa ja herätät ajatuksia, olet pienemmän ja heikomman puolella, jota harva nykyään enää tunnustaa olevansa. Kiitos että otat selvää ja kirjoitat juuri näistä asioista!

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Halo, hauskaa, että uskot minun pysyvän konseptissani. Ehkäpä se kuva säilyy, kun koen aina kamalia morkkiksia, jos lipsun. Onnekseni minulla on noita muita blogeja (joihin tosin harvoin kukaan eksyy kommentoimaan).
Kiitos siis sinullekin kukkakimpusta, Halo. Tässä näkee, että en aina lue niin huolellisesti kaikkea kuin kuvittelen (vaikka periaatteessa luen syötteeltä kaikki postauksesi).
Inkivääri, sama vika Rahikaisella :) Jäi aika monta kimppua ojentamatta.
Inkivääri, on mukava kuulla, että blogistani nousee esille juuri se, minkä toivon: alakynnessä olevien sparraaminen.

SusuPetal kirjoitti...

Kiitos, Kirsi, kukkasista -toivon mukaan ovat helppohoitoisia:)
Onneksi kaikki kukoistaa virtuaalissa!

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Luullakseni kukkaset voivat hyvin, jos niitä ei ylettömästi kastella. Luulen, että tämä pätee myös virtuaalikukkasiin. Pistät vain windowsiin kukkaruukun ja annat olla :)

muoriska kirjoitti...

Näin myöhäisherännäisenä, ojennan sinulle pränikän. Blogissani lisää.

Kiitos sinulle.

henna kirjoitti...

Vieläkö maljakkoon mahtuu lisää kukkia? Täällä niitä olisi tarjolla ;)

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Muoriska, kiitos :)
Henna, kiitos :)

Armi Paini kirjoitti...

Kiitos!

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Ilo on minun puolellani, Armi.

Kaisa kirjoitti...

Kamalaa, minulla oli vielä kiittämättä kukkasista! Niitä tulvii nyt joka taholta, olen ihan hämmentynyt. En kuvittelisi valitusblogini kenenkään päivää virkistävän! ;)

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Kaisa, sinä kyllä kirjoitat paljon muutakin kuin valitusta. Ja valitusvirsi päivässä saattaa olla terapeuttista sitä paitsi.