18.1.08

Linkkisuositus: itsenaisyysvammaisille.fi

Vaikeavammaisten avustaja-asiassa on annettu paljon poliittisia lupauksia. Vaalit lähestyvät. Kohta jälleen poliitikot aktivoituvat puhumaan pienen ihmisen puolesta, ja heikon, köyhän, apua tarvitsevan ja keitä muita potentiaalisia äänestäjiä mahtanevatkaan keksiä.
Vaikeavammaiset ovat kuuluneet tähän lupauksilla kyllästettyyn joukkoon. Siksi ja siitä huolimatta: http://www.itsenaisyysvammaisille.fi/
Invalidiliiton juristista Elina Akaan-Penttilästä ottamani kuva on Avustajakapinasta ennen maaliskuun 2006 eduskuntavaaleja ja toisen kuvan otin reippaasti eduskuntavaalien jälkeen itsenäisyyspäivänä 2006 hiljaisesta mielenosoituksesta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletko Sinä allekirjoittanut sen vetoomuksen?

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Hyvä kysymys, Anonyymi, menenpä allekirjoittamaan.
Entä itse?

Anonyymi kirjoitti...

Olen allekirjoittanut ja värvään tuttujakin. Kaikilla ei ole nettiä, joten kysyn saako kirjoittaa nimen. Yksikään meidän kunnan pättäjä ei ole allekirjoittanut, vaikka pistin niille linkin silloin itsenäisyyspäivän aikaan. Ajattelin, että äänestän sitä päättäjää, (jos on vielä ehdolla)seuraavissa kunnallisvaaleissa, joka ensin kirjoittaa nimensä vetoomukseen, mutta taitaa jäädä äänestämättä.....

Minulla on henk.koht. avustaja.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Mieti vielä sitä äänestysasiaa. Älä jätä yhdestä vetoomuksesta riippumaan, Anonyymi. Vaaleissa ratkaistaan niin monia tulevaisuuteen vaikuttavia asioita.