30.1.08

Soneran sähköpostiviat harmittavat kuluttajia

Hesarin uutisissa keskustellaan viasta, joka on vaivannut Soneran sähköpostipalvelua taas jonkin aikaa. Uutisessa sanottiin, että vika haittasi kuluttajia "hieman vielä tiistaina". No, tiistaista en tiiä, mutta tänään, keskiviikkona Soneran postia ei ole tullut lainkaan lootaani. Onneksi olen jo ajat sitten siirtynyt lähinnä muiden postilaatikoiden käyttöön.

Hesarin keskustelussa ideoidaan tällä hetkellä ryhmäkannetta Soneraa vastaan.

4 kommenttia:

Tarjuska kirjoitti...

Minulla tuhraantui tänään monta tuntia aikaa, kun en ole ollut tiedotusvälineiden kuulolla. Hesariakaan ei enää tule, kun ei ole varaa tilata. Mielestäni tämä jo haittaa enemmän, kun postit jäävät tulematta, kuten eilen ja tänään sähköposti toimi vain muutaman tunnin, kun yllättäen alkoi tökkimään ja herjasi, ettei käyttäjätunnukseni ole voimassa. Kirjoitinkin aiheesta tänään blogiini. Onneksi avasin viikko sitten uuden sähköpostin, joka tuntuu varmemmalta, kuin maksullinen Sonera, jolta ei saa mitään palvelua "ilmaiseksi". Tosin, eihän asiakaspalvelu ilmaista olisi, kun maksamme palvelusta, mitä emme saa :((

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Tarjuska, niin se Soneran laatikko minullekin väitti. Olen tullut siihen tulokseen, että Soneran postilaatikko, joka meidän tapauksessamme on kaiken lisäksi hävyttömän pieni, on epäkelpo käyttökatkosten, viestin välityksen epävarmuuden, viestien viivästysten ja laatikon koon tähden. Koska meillä on ollut jo hyvän matkaa toistakymmentä vuotta Soneran sähköpostiosoitteet, on aina joku, joka kuitenkin siihen lähettää. Ilmoitan nykyisin kaikille muita osoitteitani enkä lähetä kuin poikkeustapauksissa Soneran laatikon kautta mitään meiliä.
Muuten: Hesarin ja muidenkin päivälehtien uutisia voi muuten kätevästi lukea RSS-syötten kautta vaikka GoogleReaderillä, kun olet PC-käyttäjä. Uutisotsikotkin katsomalla pysyy hyvin kärryillä siitä, mitä maailmalla tapahtuu.

Tarjuska kirjoitti...

Palasin taas asiaan. Soneran sivustolla sanottiin sähköpostin toimivan normaalisti 31.1, klo 13 alkaen, mutta eipäs toiminutkaan ainakaan meillä. Tökki vielä 15 minuuttia sitten, mutta aivan äsken kelpuutti vihdoin salasanani. Sitä ennen vielä herjasi, että sähköpostiosoitteeni ei ole voimassa. :((...vai vielä vähän haittaa eli kolmatta päivää, on tarpeeksi pitkä aika.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Meillä toimi tänä aamuna, mutta vielä keskiviikkona iltayöstä saapuva posti jökötti jossain Teelia-Soneran mutkassa.
Niitä herjoja tämäkin palvelu syytää, mutta olen paksunahkainen enkä piittaa pätkääkään. Mitenkähän se Hesarin keskustelusivuilla ideoitu ryhmäkanneasia mahtaa voida?