24.1.08

Valokuvatorstai: Huumori

Tämän päivän inspissana on Huumori.
Mieluisimpia toimeksiantojani viime vuonna oli juttu Circus Bombastico Il Kaksilino Lahti eli Kiveriön koulun erityisluokkien sirkuskoululeiri, josta kerroin viime marraskuussa blogissani.

23 kommenttia:

Nohna kirjoitti...

Ihanan värikäs ja vauhdikas huumorikuva!

Hallatar kirjoitti...

Hih!
Täälläpäin ollaan ihan tavallisestikin tuon näköisiä... =D

Olli kirjoitti...

Aikasmoinen karvanaama.. mutta tuolla varmasti viihtyy! Niin lapset kuin aikuisetkin..

Obeesia kirjoitti...

Sirkuskoulussa olisi varmaan kivaa itsekullakin.

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

Tässä on ammattilaishuumoria lasin kahta puolta.

Inkivääri kirjoitti...

Kiva kuva ja kyllä - huumori kuuluu sirkukseen:)

Mari kirjoitti...

Tässä tulee huumori monessa tasossa. Pellet edustavat perinnehuumoria, varmaan tekoprosessissa on heitetty huumoria ja katsojat ovat tulleet saamaan / nauttimaan huumorista.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Nohna, vauhtia ja väriä riitti tapahtumassa. Asiaa olisi ollut itsellänikin vaikka kirjaksi asti. Jossain vaiheessa voisin ainakin pistää juttuni kotisivulleni (kunhan saan sinne lisää tilaa)...
Hallatar, omat 80-lukukankaasta värkätyt salihousuni ovat kadonneet jonnekin.
Olli, tämä sirkustirehtööri Bombi on muuten mies, joka on tuonut iloa sekä sodan kokeneille lapsille Balkanilla että vammattomille ja vaikeavammaisille lapsille eri puolilla Eurooppaa.
Obeesia, kun astuin koulun jumppasaliin, astuin suoraan sirkuksen maailmaan. Mukaansatempaava musiikki, kaikkien kannustaminen, värit, katseet, tunnelmat, huumori... sieltä oli vaikea irrottautua tavalliseen kaamoksens'vyttämään syyspäivään.
oh-show-tah hoi-ne-ne, huumori oli sillä tavoin hidasta, että siihen kankeampikin kuvaava toimittaja ehti mukaan. Hämäläisille annettin aikaa gägien oivaltamiseen.
Inkivääri, kiitos. Huumori tosiaan kuuluu sirkukseen sekä hyväntuulisen ilmapiirin kautta että myös klovnien tuomana.
Mari, olet skarppi. Tekoprosessi on osa leiriä. Osallistujat suunnittelevat yhdessä harjoiteltavan ohjelman. Itselleni oli täydellinen yllätys, miten hyvän ohjelman yläkouluikäiset erityisluokkalaiset, heidän opettajansa ja sirkuskoulutusammattilaiset yhdessä olivat luoneet ja esittivät. Lisäksi jokaiselle annettiin aplodeja, jokaista kannustettiin, ketään ei painostettu temppuiluun. Kulisseissa saksalaiset vetäjät neuvottelivat opettajien kanssa päivittäin siitä, millaisia temppuja kullekin ehdotetaan.

Tarjuska kirjoitti...

Humoristisen näköistä porukkaa. Onko nuo samoja tyyppejä, jotka hauskuuttavat Lastensairaalassa pitkäaikaispotilaita? Kiva idea ja iloa ja huumoria varmaan tuovat tullessaan. :)

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Tarjuska, en tiedä, ovatko Circus Bombasticon ihmiset käyneet lastensairaalassa. Luultavasti eivät. Sairaaloissa kiertää tietääkseni aika erikoistunut klovnijoukko. Bombasticon ideana on ottaa lapset mukaan näytännön tekemiseen.

H. M. Juhani Hämeenjussi kirjoitti...

Voisi olla perhealbumistamme tuo kuva.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

H.M. Juhani Hämeenjussi, luullakseni perheeseenne olisi rakentavaa tutustua.

neulekirppu kirjoitti...

Mukava tunnelma!

Nukke kirjoitti...

Erityisluokkien sirkuskoulu. Ompa mukava kun tuollaista on järjestetty. Saiskohan tollasta vanhainkotiin?? Pakkaa oleen vähän tylsää aina välillä !

Elina kirjoitti...

Vaikuttaa mielenkiintoiselta. Kuva on hauskan värikäs.

Liisa kirjoitti...

Tuollaiselle olisi tilausta myös kipuryhmissä.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Neulekirppu, kiva kuulla, että tunnelma välittyy.
Nukke, vaikea sanoa. Saattaa olla, että ryhmä on suunnannut ohjelmistoaan lapsille... Teidän pitää kysyä. En ole ihan varma, miten ryhmän tavoittaa. Itse soittaisin elokuvaohjaaja–tuottaja Hannes Vartiaiselle, joka on toisinaan vapaa-ajallaan mukana ryhmän keikoilla ja toimii muiden hommiensa ohella heidän tulkkinaan. Mutta sen tiedän, että professori Bluffo on pitänyt vanhuksille viihdyttäviä juttuja. Olen itsekin ollut joskus takavuosina Bluffon Kontulan-keikalla mukana.
Elina, mielenkiintoista ja innostavaa.
Liisa, Circus Bombastico oli tietääkseni Järvenpään seurakuntaopistolla kurssittamassa joitain suomalaisiakin toiminta-ajatukseensa. Olisi tosiaan mukavaa, jos tällainen positiivinen, kannustava ja hyvää mieltä tuottava toiminta lisääntyisi. VIrallisissa puitteissa tosin näyttää siltä, että kunnat eivät ole valmiit maksamaan mitään viriketoiminnasta, vaan lähdetään siitä, että tällainen on joko ilmaista tai korkeintaan sitä tehdään nälkäpalkalla.

Käpsä kirjoitti...

Sirkusjutut on todellakin humoristisia! Vuosia katselin ikkunasta kun pikku sirkuskoululaiset harjoittelivat mitä kummallisimpia temppuja pihallamme :D
Iloinen kuva!

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Nämä kuvassa esiintyvät ihmiset ovat kaikki Circus Bombasticon vakiokalustoa ja tämä banaanitemppu on varmaankin esitetty lukuisia kertoja. Silti se on riemastuttava.

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

tässä on ihan ilmiselvästi hauskaa.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Pantteri, hyvä ruoka, parempi mieli :)

Kutuharju kirjoitti...

Siinä on nenänvalkaisu jäänyt naiselta väliin, ehkä tipaton helmikuu sitten ;)

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Huikaton helmikuu voisi tehdä hyvää. Sen aikana voisi käyttää tavallista pottunokkaa.