25.2.08

E niin kuin excellent


Tarjuska ilahdutti minua tunnustuksellaan. Hän myönsi minulle Excellent-tunnustuksen blogistani. Tarjuska kirjoittaa:
haluan tämän tunnustuksen antaa Kirsille, joka ylläpitää blogiaan, kertoen ajankohtaisista terveys- ja yhteiskunnallisista asioista pienen ihmisen puolesta. Monet isteäni koskevat asiatkin ovat saaneet painoarvoa hänen blogissaan ja tägeissän. Kirsi kuuluu suosikkeihini ja joka päivä siellä on pakko ehtiä käymään.
Sattumoisin huomasin, että myös Halo Efekti on myöntänyt minulle Excellent-tunnustuksen:
In Medias Resin Kirsille kuuluu myös ansiokkaasta ja sitkeästä työstä sosiaalisen oikeudenmukaisuuden hyväksi Excellent -palkinto.
Kiitos teille molemmille ja kiitos muillekin, jotka ovat jaelleet kannustuksia kuluneen viikon aikana. Olen iloinen ja otettu.

Kun lupa on jakaa viisi tunnustusta, jaan Excellent-tunnustukset nyt blogisteille, joita tunnen melko hyvin:
Halo Efektin kanssa on ollut mukava vaihtaa ajatuksia. Halo Efektille paljon tunnustusta uhrautuvasta työstä yhteisen hyvän puolesta. Halon delit ovat addiktoivia.
Tarjuskan blogi on Excellent. Tarjuska osoittaa syvää yhteisöllisyyttä eikä panttaa tietoja omanaan. Hän on valmis käyttämään aikaansa muiden ihmisten hyväksi. Kun Tarjuska puhuu elämänuskon puolesta, häntä on pakko kuunnella; niin useasti hän on käynyt lähellä kuoleman rajaa.
Kolmas Excellent-blogi, jonka mainitsen on Ikolan Kaisan Kaisan tuumooksia. Kaisa tekee kaiken, mitä tekee, suurella sydämellä eikä alvariinsa pälyile ympärilleen tarkistaakseen,mitä muut hänestä ajattelevat. Kaisan blogi luo uskoa, vaikka se ei anna aina mitään vastauksia.
Obeesialle ja hänen sivupersoonilleen voisin mielelläni ojentaa jokaiselle Excellent-tunnustuksen. Obeesia on syvästi sivistynyt, viisas nainen. Hänen tekstinsä ruokkivat tai pistävät ajattelemaan.
Tällä kertaa lääketieteen tunnustuksen saa Pekka Nykänen, joka katselee maailmaa avarasti, reumatologin silmin. Pekan linkit ovat erinomaisen antoisia. Excellent.
Edit. 27.2. Obeesia antoi vastalahjaksi minulle uuden E:n. Perustelut lämmittävät:
Olet sydämellinen ja asiallinen tiedonvälittäjä.

6 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Voi kiitos sinulle!

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Kaisa :)
ja tsemppiä sinulle.

Tarjuska kirjoitti...

Kiitos Kirsi tästä tunnustuksestasi! Otan kernaasti vastaan, mutta en ihan tuota samaa, jonka sinulle lähetin. :)) Huomasithan blogistani tai netistä Hyksi 50-vuotisjuhla kampuksen? Mielenkiintoista ohjelmaa olisi tarjolla. :)

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Tarjuska, huomasin, ja tägäsin sitä parhaani mukaan, mutta sinne en ennätä minäkään.

Obeesia kirjoitti...

Kiitos, Kirsi, kauniista sanoistasi. Voisin saman tien jättää sinulle vastalahjaksi kyseisen tunnustuksen. Olet sydämellinen ja asiallinen tiedonvälittäjä.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Kiitos, Obeesia. Sanasi lämmittävät ja auttavat päivän ponnistuksissa.