8.3.08

Siivouspäivän ongelma

Kirjoitinpa vaihteeksi Nepotiaan kaikenlaisia kysymyksiä, joihin toivon vastausta. Asia koskee pölynimuripusseja.

3 kommenttia:

Halo Efekti kirjoitti...

Yritin vastata Nepotiassa, mutta Blogger hylki niin pahasti että kolmannen epäonnistuneen yrityksen kohdalla päätin tulla tänne kokeilemaan onneani... 8[

Minulla on vuosien mittaan ollut melkoisen monia imureita. Kaikki erimerkkisiä ja luonnollisesti niissä kaikissa erilaiset pussit.

Olen kuitenkin onnistunut hommaamaan niihin kaikkiin uusia pusseja ennenkuin ne ovat loppuneet.

Se tosin vaatii aikaa ja erittäin tarkkaa lukemista pölypussiosastolla. Jos muistat mistä olet ostanut imurin, saat siihen luultavasti "merkkipusseja" sieltä mistä olet sen ostanut - mutta ne ovat usein kalliita. Paras paikka imurinpölypussien hankintaan onkin paikallinen "taloustalo"-tyyppinen halpamyymälä. Itse olen onnistunut lähes aina saamaan silloin kun haluan oikeanlaisia pusseja - ja jopa kohtuuhintaan.

"Tarvikepussi" ei välttämättä ole valmistettu samanlaisesta paperista kuin alkuperäinen. Viimeksi esim. sain mittatarkkoja sopivia pusseja, jotka oli valmistettu tukevasta kuitukankaasta. Ostin kaksi pakettia kerralla, joten kohta alkaa taas olla oikea aika lähteä uudelleen turneelle. Asia on syytä panna vireille aikoinaan, ettei yllätä tilanne että viimeinen pussi onkin täynnä.

Eri kaupungeissa on tietysti erinimisiä nämä "halpahallit", mutta kaupunkien laitamilta niitä yleensä löytyy.

muoriska kirjoitti...

Bloggerin kommentointi herjaa, ei edes nepotiaan päästä.

Meille hankittiin pussiton imuri, enkä vaihtaisi pois. Yksi syy oli juuri se että aina ei muista kaupungissa käydessä ostaa pusseja.

Onhan niitä nettipalveluita asian tiimoilta olemassa, googleta vain..

Blogissani on koneesta postaus joulukuun alkupuolelta..

jos bloggerin keijut olisivat nyt suosiollisempia..

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

SIskot, itse olen ollut "pussissa" eilisestä saakka. Jotain mätää verkkoyhteyksissä. Yhtälliä ne sitten simsalabim korjaantuivat omia aikojaan. Ja tosiaan eilen se Blogger tökkäili...
Halo, olisin ostanut tuohon kalliimpaan imuriini mieluusti oikeita pusseja, mutta ei niitä saa sieltäkään, mistä imurin ostin - ei edes sieltä, mistä imureita myydään. Molemmat eiliset ostokset sopivat kuitenkin imureihimme ja helpotti, kun sai pölyt pois ja lattiat pyyhityksi, matot tampatuksi.
Muoriska, olen kyllä googlettanutkin. Ongelma tosiaan vain on siinä, että tarvikepussien koko saattaa heittää aika lailla merkkipusseihin verraten ja tuossa pienemmässä imurissa erityisesti se tarkoittaa, että pussitila saattaa olla täynnä tyhjää pussia...
Minua ihmetyttää, miksi pusseja pitää olla kymmenittäin, jopa saman valmistajan eri imuri- ja vuosimallityyppeihin. Pussiton imuri on luullakseni järkevä hankinta.