9.3.08

Sukupolvien välisiä mahdollisuuksia

Sananjalka kyselee, mitä nuoret mahtavat nykyisin ajatella. Hän muisteli omaa nuoruuttaan ja totesi, että tuskin tunsi ketään kuusikymppistä. Nyt hän puolestaan ei tunne ketään viisitoistavuotiasta. Netti sisältää mielenkiintoisia käyttämättömiä mahdollisuuksia.

4 kommenttia:

haltia kirjoitti...

Terve Kirsi,

kirjoitat Helsingin Sanomien keskustelupalstalla, että
"Vähän väliä puuttuu bussivuoroja välistä ainakin meidän nurkkakunnaltamme Puistolasta. Ei ole edes paikkaa, johon voisi ilmoittaa puuttuvista vuoroista. Ei taida ketään kiinnostaa. Mahtavatko kyseiset bussifirmat raportoida ajamatta jääneistä vuoroista vai jäävätkö meidän maksettavaksemme.".

Iloksesi voin kertoa, että HKL:n palautejärjestelmä on erittäin tehokas, etenkin näissä ajamattomissa bussivuoroissa, joten rohkeasti vain jokaisesta havaitsemastasi puuttuvasta lähdöstä viesti osoitteeseen palaute.hkl@hel.fi (tai netin palautelomakkeen kautta). Ajamattomista vuoroista ei suinkaan makseta liikennöitsijöille, vaan päinvastoin: he maksavat sakkoja niistä HKL:lle. Ajamattomat lähdöt todellakin kiinnostavat ja jotkut niistä varmasti jäävätkin ilmoittamatta, sillä monet tekevät kuten sinä: tuohtuvat asiasta, mutteivät kerro sille taholle joka tiedon tarvitsisi.

Aurinkoista päivää toivottaen,

Mirva Haltia
Helsingin joukkoliikennelautakunnan jäsen

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Kiitos, Mirva. Se vain on niin, että bussipysäkillä asia on ajankohtainen. Kun retkiltään palaa kotiin, ovat omat reittiongelmat ratkenneet ja bussivuoron tiedot jo unohtuneet. Olisi mukavaa, jos olisi lisäksi tekstarimahdollisuus ;)

haltia kirjoitti...

Totta, tekstarimahdollisuus olisi todella hyvä. Pitääpä kysellä olisiko sellainen mahdollista toteuttaa :)

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Olisi hyvä sitten myös laittaa jokaiseen aikatauluun ja aikataulukirjaan kyseinen puhelinnumero. Nettisivuilla siitä on aika vähän iloa.