17.3.08

Tervetuloa viihteen maailmaan

Hesarin kulttuuritoimittaja Esa Mäkinen on tutustunut "blogeihin eli verkkopäiväkirjoihin" ja kertoo Hesarin lukijoille, että blogit ovat viihdettä. Hesarilla on toki mielipiteen- ja sananvapaus.

4 kommenttia:

Obeesia kirjoitti...

Ihmettelen, miten kyseinen toimittaja pystyy muodostamaan mielipiteensä silmäilemällä blogilistan 50 luetuinta blogia.
Klikatuimmat eivät ole kuin murto-osa blogimaailmasta. Eivätkä nuo 50 ole käsittääkseni edes edustava otos blogeista.

Tarkkuutta väitteisiin, Esaseni.

Vai että viihdettä!

Elina kirjoitti...

Yhdyn Obeesiaan. Mutta tuskinpa ketään (toimittajia) kiinnostaa ottaa selville asiasta sen syvällisemmin, kun helpommalla pääsee katselemalla sitä listaa.

muoriska kirjoitti...

No taitaa olla niin subjektiivinen asia tuo viihde. Jos jossain viihtyy voi se olla myös viihteellinen, mutta myös informatiivinen, innovatiivinen ja muuten vain mielenkiintoinen.

Muuten asiasta kolmanteen.. Sain vihdoin ja viimein ajan kiireettömälle puolelle. Ja jonotus aika ON pitkä, jos kerran laitoin itseni jonoon 2.1.08 ja aika annettiin tänään 17.3. ja tuo aika on 9.4. , eli vaikka julkisesti sanovat että jono on 7vkoa, todellisuus on 14 vkoa.
Olisikohan aika ottaa yhteyttä potilasasiamieheen??

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Obeesia, blogilistalla on oma logiikkansa, jolla se toimii. Jos sen perusteella tekee kovin yleistäviä johtopäätöksiä blogien sisällöistä, menee tietenkin metsään, mutta onhan tuollaisia juttuja ihan viihdyttävä lukea, eikö vain? Ne kertovat myös Hesarista ja SanomaWSOYstä yhtä sun toista.
Elina, on kuitenkin toimittajia ja toimittajia. Myös blogeissa on bloggaavia toimittajia eivätkä kaikki edes kerro olevansa toimittajia. Joka blogistanilaisena katselee blogeja, saattaa saada aika erilaisen kuvan kuin toimittaja. joka ulkopuolisena yrittää saada käsitystä siitä, mihin suuntaan blogit ovat kehittyneet. Itse olen ajoittain saanut yliannoksia yhteiskunnallista kannanotoista ja poliittisista blogeista, ja silloin valitsen vähän toisentyyppistä luettavaa.
Muoriska, heh heh.
Onneksi olkoon sinulle terveyskeskukseen pääsyn johdosta, Muoriska. Ei toteudu hoitotakuu teidän kunnassanne. Et sitten ole kuitenkaan parantunut jonossa? Helsingissä lähdetään siitä, että ihmisten annetaan odottaa jonossa, koska moni kuulemma paranee siellä.