11.4.08

Kuten tarkkasilmäinen lukija jo havaitsi...

...olen viilannut blogini otsikkopalkkia ja profiiliani. Tämä johtuu siitä, että ammattimaisen bloggauksen päivät ovat urallani nyt luetut.
Toukokuun puolesta välistä lähtien joudun suuntaamaan energiaani sen verran vahvasti toisaalle, että päivityksetkin harvenevat, eivät kuitenkaan lopu, toivottavasti.
Valinta on omani. Bloggaajana olen tästä lähin KirsiM, mikä on myös MyDelicioUs tägi-identiteettini. Tämä blogi säilyy edelleen kaikesta kaupallisesta toiminnasta riippumattomana enkä vastaisuudessakaan bloggaa täällä kenenkään muun laskuun kuin omaani.

15 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

No höh, miksi luetut? Sinä kirjoitat tärkeistä asioista. Onneksi et siis lopeta kokonaan, mutta totta kai (olen sairaalloisen utelias) minua kiinnostaa, mistä tällainen muutos...?

KirsiM kirjoitti...

Elegia, ihan yksinkertaisesti: freehomma vaihtuu haastavaan ja mielenkiintoiseen uuteen työhön. Sukellus uuteen on vaativa – ja kieltämättä myös innostava.

Suoraan sanoen haikein mielin tein tuota postausta, vaikka sanonta Aika aikaa kutakin sano pässi kun päätä leikattiin, on tuttu.
Hartaasti toivon lisää puolueisiin sitoutumattomien kirjoittajien pohdintoja politiikan sisältökysymyksistä, hiljaisten, sysittyjen ja syrjittyjen oikeuksien tivaamista. Kuten huomaat: olen päinvastaisella kannalla kuin pääministeri Matti Vanhanen, joka taannoin toivoi , ettei media kiinnittäisi tämäntyyppisiin asioihin huomiotaan, vaan kirjoittaisi onnistuvista ja menestyneistä. No, itse jätän näiden onnistuneiden ja menestyneiden elämän seikkailut juorulehdille ja toivon, että suomalaiset eivät anna naruttaa itseään kunnallisvaalien alla puhumaan vaatteista, kampauksista, liitoista, eroista, vauvoista ja uusista rakkauksista sun muista, vaan terhakoituisivat nyt kyselemään, mitä oman kunnan päättäjät ovat saaneet aikaan vaalikauden kuluessa, mihin rahat on käytetty ja onko heidän mielestään perusterveydenhuollon tilanne omassa kunnassa okei, onko vanhustenhuollon tilanne omassa kunnassa okei, onko mielenterveysongelmista kärsivien ihmisten kohtelu ja hoitoonpääsy kunnossa uudelle kaudelle pyrkivien mielestä ja mitä he ovat kuluneen vaalikauden aikana näiden ihmisten hyväksi tehneet. Pyytäisin myös kiinnittämään kysymyksissä huomiota kunnassa vallitsevaan työttömyyteen (ja muistamaan myös valtion omistajapolitiikan vaikutukset kunnan työttömyystilanteeseen seuraavien eduskuntavaalien varalta), mutta nyt tietysti erityisesti kiinnittämään huomiota nuorisotyöttömyyteen, maahanmuuttajien tilanteeseen ja niiden ihmisten työtilanteeseen, joita työvoimaviranomaiset ovat suuressa viisaudessaan alkaneet kutsua vaikeasti työllistettäviksi.
Ei siis kannata antaa vallasta kouristuksenomaisesti kiinni pitävien ihmisten jatkaa, jos he eivät saa hyvää aikaiseksi.

muoriska kirjoitti...

Onnea sinne uuteen.

Minä tässä olen paininut sen asian kanssa että minua on pyydetty kunnallisvaaliehdokkaaksi kuntaani. Toisaalta olisi mielenkiintoista varmasti, mutta kehtaako sitä ? Perheen kanssa asiasta on keskusteltu ja heidän puolestaan asia on ok. Puolueen listalle tosiaan on pyydetty, mutta minä olen ja aion pysyä sitoutumattomana. Minä tahdon ajaa asioita, kuten sinäkin, enkä pelkkiä yleisiä periaatteita.

Viikonloppuja.

Womitus kirjoitti...

No voi pöh!
Mielenkiintoisista ja tärkeistä aiheista olet niin hyvin kirjoittanut...

maiju kirjoitti...

Onnea uusiin haasteisiin.

Marikki kirjoitti...

Onnea uuteen elämänvaiheeseen! Toivottavasti haasteilta riittää ripaus läsnäoloa tännekin :-) ja
kiitos tähänastisesta.

SusuPetal kirjoitti...

Uusia haasteita kohti, hienoa!!!

Obeesia kirjoitti...

Hienoa, olet saanut töitä!

Toivon kuitenkin, että kirjoittelet vielä tännekin - edes joskus.

Tarjuska kirjoitti...

Olen todella iloinen puolestasi, että olet saanut haastavan uuden työn. :) Samalla olen myös hieman haikein mielin, että sinulla on vähemmän aikaa blogillesi. Olet ollut todellakin heikompien puolesta puhujana, mutta toivon, että sinulle liikenee silti aikaa bloggailuun, vaikka harvemminkin. Kiitos tähän astisesta tuestasi ja postauksistasi :)
Paljon Onnea työllesi!

mm kirjoitti...

Hyvää matkaa. Kiva kun lupasit käydä välillä vilkuttelemassa...

KirsiM kirjoitti...

Muoriska, sinustapa tulisi oiva kunnanvaltuutettu, uskoisin.
Kysymykseesi siitä, että kehtaako, tulee nyt tämä stadilaisen ja pohjoisenihmisen mahdollinen kultuuriero: mitähän tuo kehdata-sana mahtaa tarkoittaa. Kannustan. Toki kannustan puolueidenkin jäseniä vastuunkantoon, mutta täällä blogimaailmassa ja julkisessa keskustelussa on vain niin, että puolueiden jäsenet ajavat yhteisesti sopimiaan agendoja ja pienet ihmisryhmät ja syrjään sysityt jäävät noista agendoista aina sivuun...
Womitus ;) Kiitos tunnustuksesta.
Maiju, tack ska du ha.
Marikki, kiitos, näin on tarkoitus. Työn sisältö painottuu toisaalle, mutta vaikka yhteydenpito ei olisi jokapäiväistä, vanhoja kavereita ei jätetä. Tähän asti minulla on ollut tällainen periaate.
Susu, olen alkanut hahmottaa elämääni noin viiden vuoden sykleissä. Olen ikionnellinen uudesta käänteestä.
Obeesia, töitähän olen paiskinut niska limassa tähänkin asti, mutta toimeentulon säännöllisyys, työyhteisö ja tiimi, oman koulutuksen sekä tähän mennessä hankitun osaamisen laaja-alaisen hyödyntämismahdollisuus ovat upeita näköaloja.
Tarjuska, toivon itsekin, attä aikaa ja paukkuja bloggaamiseen riittää. Tämä blogi joka tapauksessa siirtyy vapaa-ajan puolelle.
Mm, kiitos. Ja tosiaan, hommani liippaavat aika läheltä sinun työmatkojasi, vaikkakin sieltä viestinnän vinkkelistä ja eri työnantajan leivissä.

neulekirppu kirjoitti...

Hienoa Kirsi.
Näin eräässä leHdeSsä ilmoituksen tässä taannoin ja ajattelin heti, että se on Sinun paikkasi!
Onnea.

KirsiM kirjoitti...

Neulekirppu, kiitos. Tiedätkö, mihin olen menossa?

Halo Efekti kirjoitti...

Paljon onnea uusiin haasteisiin!

Toivottavasti sinulla riittää vielä vapaa-ajalla virtaa nostaa näitä heikompien näkökulmia esille.

KirsiM kirjoitti...

Kiitos, Halo Efekti. Aika näyttää, miten käy.
Osa uudesta työstäni on mitä syvimmässä mielessä juuri heikossa asemassa olevien ihmisten asialla olemista, mutta silti kovin erilaista kuin tämä kotoinen.vinkkeli. Ehkä palaan asiaan, kun olen päässyt hommaan sisään.