25.5.08

Neulamuikkuja vai kevätrullia?


Olin eilen työnkin puolesta Maailma kylässä -festareilla. Tapahtuma oli mittava. Pieni ihminen sulautui massaan ja joutui pian eettiseen ristiriitaan itsensä kanssa, kun ensiksi iloisesti hymyilevä nuori nainen antoi Kuopukselle kangaskassin, jossa luki jotain sellaista, että Ostan lähiruokaa lähikaupasta ja heti pian edessä oli vaikea valinta siitä, syömmekö lounaaksi neulamuikkuja vai kevätrullia.

6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Kuinka kävi? Lounaan kanssa? :)

KirsiMy kirjoitti...

Miehen kanssa syötiin neulamuikkuja samalta lautaselta. Oli iso annos ja jaettuna tuli halvaksi jakaen. Muikut olivat hyviä.
Myöhemmin kierroksella poikkesimme Helsingin työttömien mainiolle kahvilateltalle. Siellä myytiin pikkuisia itse tehtyjä munkkeja; olisi siellä ollut isoja lettujakin. Tuli luultavasti pikemminkin lähiruoan puolelta tämä ravinto ainakin tällä kertaa. Olisin voinut valita toisinkin.

Anonyymi kirjoitti...

No niin. Nyt selvisi. Olinkin jo yrittänyt googlaillen vakoilla sinua:) Tätä arvelinkin.
Siunausta uuteen työhösi. Osa on tuttua joukkoa.

KirsiMy kirjoitti...

Kiitos, MM.
Henkilöllisyyteni ei ole ollut mitenkään salainen, mutta et ole huomannut kotisivulinkkiäni. Siellä on melkoinen tietopläjäys minusta :)
Siunausta tässä uudessa hommassa tarvitaan. Olet tervetullut paikan päälle, kun vain sopii :)

Anonyymi kirjoitti...

Kotisivujesi ja muiden sivujesi kautta kyllä sinuun ja vaiheisiisi olen jo kauan sitten tutustunut:) Tuo työpaikka minua kiinnosti. Senkin nyt löysin.

KirsiMy kirjoitti...

No niin, nyt osaat sijoittaa minua monelle kartalle, MM.
Meillä on sitä paitsi mitä ilmeisimmin tuttuja myös sinun Thaimaan-aikaisissa työkavereissasi.
Työ on ollut uskomattoman kiinnostavaa ja innostavaa.