21.5.08

Parempi ehdotus?


Hymyilytti, kun aamulla Verlassa katselin inva-paikan "liikennemerkkiä". Mietin, millainen mahtaa olla omaperäisen ratkaisun tausta.

3 kommenttia:

Tarjuska kirjoitti...

Näyttää olevan viistopaikoitus. Saattaa olla hieman vaikea todellisuudessa invalidin kanssa, jos se on joku muu kuin matkustaja. Onko se pihapiiri niin pieni, ettei toisin päin mahdu parkkiin? Omaperäisiä parkkeja näin kyllä itsekin aikoinani, kun pyörätuoli oli apuvälineenäni. Pukaron Paronissa oli invapaikka, jossa oli jäätelökioski pystytettynä paikalle. Lisäksi ajoliuskan edessä oli maahan juntattu tolppa, joten ei sillä pyörätuolilla liuskaakaan pitkin menty, vaan toisen piti raahata portaista. Ulos tultiin huoltamon kautta, jossa oli karamelliteline "sopivasti" oven edessä, joten kesti tovin ennen kuin tie saatiin raivattua. Terveet näköjään suunnittelemassa. :?)

Tarjuska kirjoitti...

Höh....tarkoitin tietenkin, että on joku muu kuin kuski. Tosin kummankin pitää päästä autosta ulos, mutta invalidilla vielä vaikeampaa.

KirsiM kirjoitti...

Tarjuska, ymmälle tällainen viitoitus minut ainakin saa. Ilmeisesti tarkoitus on ollut selventää viestiä, ei hämmentää...