7.7.08

Kännykkä mummolle tai paapalle

Erkka löysi kaupungilla tassutellessaan Emporia Life -kännykän, joka mahdollisesti voisi vaikka sopia monen ikäihmisen tarpeisiin. Kun Nokia ei ole suostunut ilmeisesti imagosyistä kehittämään ikäihmisille sopivaa kännykkää, tilaa on tullut muille yrityksille.
Erkan perusteellinen arvio löytyy tämän linkin takaa.

5 kommenttia:

Juhana Harju kirjoitti...

Imagosyyt tuntuvat olevan taustana sillekin, että Nokia ei halua kehittää alhaisen SAR-arvon kännykkää. Nokian markkinoinnissa ehkä ajatellaan, että alhaisen SAR-arvon mainostaminen merkitsisi sen epäsuoraa tunnustamista, että kännykkäsäteilystä voi olla haittaa.

ritviecav kirjoitti...

Hei, Kirsi,

sinulle on hyvin ansaittu yllätys blogissani. Hyvää kesän jatkoa Sinulle ja läheisillesi.

KirsiM kirjoitti...

Juhana, tervehdys. Tosiaan, tuo kännykkäsäteily on mielenkiintoinen juttu. Ruotsalaiset taitavat tutkia sitä innokkaasti ja Suomessa asiaa ei oikein olla huomaavinaankaan.
Olisi kai viisaampaa käyttää hands freetä joka tapauksessa.

Ritviecav, tulenpa katsomaan :)

erkka kirjoitti...

Harmi, etten saanut virtoja luuriin, mutta päällisiin puolin vaikutti kyllä hyvältä :)

KirsiM kirjoitti...

Tässä blogissa ainakin käy aika usein joku katsomassa, mitä ikäihmisten kännykkämarkkinoilla tapahtuu. Kommentteja ei kovin paljoa näihin tule, mutta tietoa kaivataan; tulevat googlettamalla. Oma äitini on noin kahdeksankymppinen, mutta hän pärjäilee vielä perusnokialaisella. Jos näkö tai kuulo heikkenisi tai ajatus alkaisi kompastella, täytyisi löytyä kestävä ja yksinkertainen puhelin. Kestävä siksi, että iän myötä ihminen ei opi kovin pian uusiin laitteisiin ja jatkuva kännykän vaihtelu ja parannukset saavat helposti hermostumaan ja luopumaan koko härvelistä.