23.10.08

Arte y pico :)


Tarjuska ilahdutti minua rohkaisevalla kommentilla: kertoi suoneensa minulle ja blogilleni mainetta ja kunniaa. Kyseessä on Arte y pico, josta mitä ilmeisimmin espanjasta käännetty englanninkielinen ohje seuraa tässä:
What is the meaning of the expression: Arte y Pico What is the meaning of the expression: And basically, ironically, it translates into a wonderful phrase in Mexico, “lo maximo.” LOL! It will never find its counterpart in English, but if it HAD to, it would be something like, Wow. The Best Art. Over the top.
Tarjuskan mielestä siis mitä ilmeisimmin blogini on tosi hupaisa, taiteellinen, kai jotensakin hilpeä... Hehe. Sanataidetta yritän kyllä tavaoitella. Ironiaan sorrun useinkin, kun muut keinot on käytetty ja tehottomiksi havaittu ja poliitikoille tuotan lots of laugh, mitä ilmeisimmin. Vai meniköhän sävyjen tulkinta metikköön? Ei se mitään. Aion nääs rikkoa sääntöjä ja myöntää tämän kunnian yhdelle blogaajalle, joka minusta monilla blogeillaan on tämän ansainnut ja jonka hengentuotteiden parissa olen viettänyt monia hauskoja hetkiä. Naiset ja herrat: Susupetal :)

Ja ne ohjeet, joita en nyt tunnontarkasti noudata, seuraavat tässä:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

4 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus, Kirsi. Olen otettu kunniasta, ja lievähkö rajattomuuteni noiden blogien perustamisessa ja kirjoittamisessa saa näin ollen sinulta oikeutuksen:)

Ensi viikolla pistä pokaalia eteenpäin, huh, eipä ole helppo homma.

KirsiM kirjoitti...

Susu, vaatimattomuus kaunistaa.

Obeesia kirjoitti...

Oikein valitsit. Susulla riittää joka lajia luovuutta!

KirsiM kirjoitti...

Obeesia :)
Tuli vain sellainen luonnehdinta, joka mielestäni sopii Susulle-