23.11.08

70-luku oli muutakin kuin Abbaa...

Kaverini Marika vietti eilen viimeisiä kolmosella alkavia synttäreitään. Teemana oli 70-luku. Teema oli loistava ja synttärisankari pitkine irtoripsineen hurmaava.
Illan parhaiten pukeutunut pariskunta oli Marja ja Pekka, jotka olivat pukeutuneet ihan aitoihin omiin 70-lukuvaatteisiinsa; ja vaatteet mahtuivat molemmille ihan mukavasti! Marjan maksipituinen ruskea kukkaleninki oli kuin suoraan Beritin älppärin kannesta. Pekan reisistä tiukat ja alaspäin levenevät prässihousut, kauluspaita sekä turkoosinsininen v-aukkoneule olivat suoraan pariskunnan vintiltä ja asu oli kuin suoraan tuon ajan julkkislehdestä – vain mini vogue puuttui.

Ystävät ovat elämän voimavara. Itselleni on siunaantunut monia taiteellisia ystäviä. Luovat ystävät säteilevät paljon iloa ympärilleen.

4 kommenttia:

Tarjuska kirjoitti...

Pukeudutaanko teillä tänään 60-luvun henkeen? Muistan, että silloin taisi olla myös leveälahkeisia kukkahousuja ja hippitunnelmaa. :) Onnea vielä kerran!

KirsiM kirjoitti...

Tarjuska, meillä kai olisi pitänyt pukeutua 50-luvun henkeen, luulemma.
60-luvulla oli minullakin itse tehdyt leveälahkeiset kukkahousut- ja taisi sinullakin olla kukkahousut - tosin tehdastekoiset.
Kiitos onnentoivotuksista.
Ja yleisölle tiedoksi: meikäläisellä oli tässä synttärit, kuten edellisenäkin vuonna ja sitä edellisenä ja sitä edellisenä...

Tarjuska kirjoitti...

Blogissani on sinulle suojelusenkeli...tuomaan Onnea ja iloa päiviisi. :) Käy noutamasssa, se on Leijonaisen maalaus, jonka on pistänyt edelleen iloa tuomaan.

KirsiM kirjoitti...

Kiitos, Tarjuska :)