9.11.08

Mä osasin!

Käytiin tänään lasteni isän kanssa Vantaan Viherpajassa japanilaisessa puutarhassa. Mukanani oli vain pikkuruinen Lumixin digikamera, ei mikään videokamera, vaan valokuvakamera. Eikä tietenkään jalustaa. Niin vain piti kokeilla videoimista. Käsivaralta.
Olosuhteet ja välineet huomioon ottaen tulos rohkaisi. Pistin fimin Mäkin MobileMe-palveluun, joka on käytössäni kokeiluajan. En kuitenkaan sitä nyt hanki pitemmäksi aikaa, koska sitä kautta videot eivät näy esimerkiksi minun kännykässäni. Palvelu on optimoitu vain Applen puhelimelle. 
Mutta täältä netin kauttapa sitä voi katsella osoitteesta  http://gallery.me.com/kirsim#100000

6 kommenttia:

Aimo kirjoitti...

Voi, Viherpajan japanilainen puutarha oli ehdoton suosikkini lapsena! En muista, maksoiiko sisään markan vai vitosen, mutta sinne oli aina päästävä, kun Viherpajassa käytiin. Minusta oli ihana olla ainoa vierailija puutarhassa ja tapasin haaveilla siellä pitkät tovit. Kiitos, kun toit nämä muistot mieleeni, Kirsi.

savisuti kirjoitti...

Kaunista ja rauhallista filmistäsi päätellen. Asuin Vantaalla aikoinaan vuosiakausia mutta koskaan en ole tuolla käynyt. Pitäisi kai korjata se asia ja vierailla keitaassa, voisi piristää pimeää marraskuuta.

Tarjuska kirjoitti...

Kävin kurkkimassa ja kaunista on ollut. Olen itse vain kerran käynyt tuolla ja siitä on aikaa. Pitänee varmaan joku kerta mennä tutustumaan. :)

KirsiM kirjoitti...

Aimo, luultavasti markan, koska nykyisin se on euron.
Tälläkin kertaa siellä oli kaksi äitiä lapsensa kanssa samaan aikaan kuin me.

Savisuti, on uskomtonta, miten moni-ilmeinen paikka tuo japanilainen puutarha on. En olekaan aiemmin ollut siellä tähän aikaan. Japaninvaahtera tiputteli punaisia lehtiään puusillalle ja moni muu lehtipuu oli jo lehdetön. Ehkä kannattaa käydä, Savisuti.

Tarjuska, me teemme välillä tikusta asiaa. Erityisesti keväällä kiinnostaa, miltä kirsikkapuut näyttävät.

Stello kirjoitti...

Ihanan rauhallinen tunnelma videolla (ja varmaan myos paikan paalla!)

KirsiM kirjoitti...

Stello, paikan päällä oli vielä rauhallisempaa, koska rummutusta ei tietty oikeasti ollut :)