4.1.09

Päivitän delicious-tägejä edelleen

Tänään löysin juuri Hesarista mielenkiintoisen jutun borrelioosista. Tägäsin sen vastaisen varalle. Tuo tägipilvi jää helposti monelta blogini lukijalta huomaamatta, vaikka se on aika iso visuaalinen elementti tuossa sivun laidassa. Niistä linkeistä löytyy paljon sellaistakin, mihin täällä blogissa ei muuten ole viitattu mitenkään.

4 kommenttia:

mm kirjoitti...

Näin kauan kesti, ennen kuin tajusin nuo tagit ja niiden viestit. Googlaamalla olin niihin ennen törmännyt, mutta silloinkaan en vielä tajunnut. Nyt osaan jo niitä muistakin blogeista näpäytellä...
(Näkee vähän ihmisten arvomaailmaakin samalla)

KirsiM kirjoitti...

MM, itse olen pyrkinyt pitämään tämän blogin tägit blogin aihepiirissä. Kommenteistani, mikäli niitä olen kirjoittanut, näkyy kyllä toisinaan, toivottavasti aivan selvästi, mikä oma kantani kyseiseen asiaan on.
Olet nähdäkseni aivan oikeassa siinä, että tägääjän arvomaailma näkyy myös siinä, mitä on tägännyt - ainakin tämän blogin tägeissä.
Tosin täytyy samaan hengenvetoon todeta, että ei pidä tehdä hätäisiä johtopäätöksiä tägääjän arvomaailmastakaan. Tässä blogissa olen itse keskittynyt sosiaali- ja terveyskysymyksiin. Jos olisin keskittynyt esimerkiksi lasten asemaan, tägit olisivat painottuneet aika lailla toisin, vaikka oma arvopohjani pysyy.
Minusta parhaat tägipilvet syntyvät kyllä sillä tavoin, että aihepiiri on riittävän suppea.

mm kirjoitti...

Minä näen näitä tageista sen "arvon", että haluat antaa tässä blogissa vieraileville juuri tämän aihealueen viitteitä mahdollisimman hyvin. Hienoilla termeillä sanottuna Vastuullisuus ja Luotettavuus...(Sen ole tajunnut kyllä jo koko ajan muutenkin.) Ja huomaathan, täältä nousevat esille erikoisesti myös mm ihmisoikeudet, kanssakäyminen, tasa-arvo, turvallisuus. Mihinkäs tiikeri pilkuistaan...

KirsiM kirjoitti...

Mielenkiintoista, MM. Olen juuri tässä illan hiljaisina tunteina valmistautunut huomiseen blogausesitykseeni, joka minun on määrä pitää teologisilla opintopäivillä. Luotettavuudesta ja kriittisyydestä on muutamakin sanannen suunniteltu sanottavaksi. Nämä delitägit antaisivat määrättömästi mahdollisuuksia monien tärkeiden teemojen esille nostamiseen.

Sosiaalisissa verkoissa on se loistava mahdollisuus, että voimme yhdessä rakentaa upeita sisältöjä, joita kukaan meistä ei voisi yksin saada aikaiseksi. Ja ajattelehan sitä aikaa, jolloin jokainen rivi oli kirjoitettava itse käsin tai koneella paperiarkille. Nyt senkun linkität tai jopa copy-peistailet vain mielin määrin, kunhan tekijänoikeudet muistat!