15.3.12

Laiturialueitten kunnossapito luokatonta

Nuoret ja vanhat suunnilleen konttasivat Kauniaisten asemalla tänään. Kukaan ei vaivautunut hiekottamaan. Kannattaa tehdä korvausvaatimukset vaihingon sattuessa ainakin.

Edit. klo 18
Konduktööri selitti asiasta kärsineelle matkustajalle, että kunnossapito on ulkoistettu jollekin firmalle. Netti kuitenkin kertoo. että laiturialueiden kunnosta vastaa Liikennevirasto. Vastaa ja vastaa, ainakaan Kauniaisissa asia on näköjään jäänyt periaatetasolle.
Kun vanhemmanmallinen paikallisjuna pysähtyi laituriin, vaara että joku liukastuu noustessaan junan alle oli ilmeinen. Pelkkä ajatus puistattaa vieläkin.
Kertokaa te, jotka olette hakeneet vahingonkorvauksia, mikä taho on vastuullinen.

2 kommenttia:

mm kirjoitti...

Taitaisi olla parasta, että ainakin noissa julkisissa paikoissa olisi selvästi merkitty, kuka vastaa kunnossapidosta. Nykyisin ei enää ota selvää helposti mistään.

Oma kokemukseni oli löytötavaratoimistosta. Opin vasta todella myöhään, että suuri osa tuostakin bineksestä on ulkoistettu. Menin tyhmä vain poliisiasemalle. Sieltäkään ei huomattu neuvoa eteenpäin. Aina nuo rajat eivät ole edes selvät. Jossain juhla-alueen edessä oleva katu saatetaan laskea löytötavaoiden osalta juhla-alueessen, joskus taas ei.

KirsiM kirjoitti...

Hyvä ajatus, MM. Kondyktööriä kuunnellessani kävi itselleni selväksi, että vastuullista olisi vaikea löytää, jos vahinko sattuisi.

Ulkoistaminen on kätevä tapa etäännyttää vastuu kansalaisen ulottumattomiin.