19.10.12

On vaikea saada Mirialen tai Provea SAn tuotteiden peruutusta perille

Tutkittuani taannoin markkinointihuijausta päätin kokeilla oman pitkäaikaisen tilaukseni peruutusta.
Kyseessä on tuotemerkki Miriale Cotten Deluxe -niminen tuote. Laskun saaja on Provea SA CH-1033 Cheseaux/Lausanne. Ja nyt pahaa pelkään, että tässä on jälleen yritys, joka ei ota vastaan mitään poeruutuksia. Noin kaksi kuukautta sitten lähetin peruutuksen tilauksesta ja tänään tuli kuitenkin uusi paketti firmasta.
Soitin laskussa olevaan 24h asiakaspalveluun. Eihän se palvellut illalla eikä viikonloppuna.

Kyseinen firma löytyy siis netistä täältä: http://fi.miriale.com/index.aspx

Jatkan tämän asian raportointia sitä mukaa kuin uutta ilmenee. Nyt en vielä tiedä, mitä tekisin kyseiselle lähetykselle. Otin joka tapauksessa ruutukaappauksen omasta peruutuksestani, koska edelliselläkään kerralla en saanut mitään luvattua sähköpostiviestiä vastaukseksi.

Edit. 22.10.12 klo 17.30
Nyt tilanne on se, että eilen illalla myöhään olen saanut kolme kappaletta sähköpostiviestejä (kahta omaa viestiäni koskien), eri osoitteista. Kun vastasin toiseen viestiin, vastaukseni palautui, joten ainakaan sen osoitteen kanssa ei voi kommunikoida. Mitään todellisen henkilön yhteydenottoa en vielä ole saanut. Soittoaika on niin hankala, että työpäivän aikana ei ole helppo järjestää tilannetta. Mutta tässä siis lupaamani viestit.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/4278263yt aloin etsiä Suomi24-alueelta tietoa tästä firmasta ja sieltähän löytyy:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/4278263

Tästä tulee kiva juttu jollekin toimittajalle, joka jaksaa tutkia kyseisen yrityksen liiketoimintatapoja, veikkaan.

Edit. 23.10.12 klo 21
Tänään palautin Tikkurilan postin kautta tuotepakkauksen, jonka olin saanut - huolimatta siitä, että olin jo pari kuukautta sitten peruuttanut tilaukseni.
Tänäänkään vielä en sen sijaan ole saanut Provean lupaamia vastauksia sähköisiin yhteydenottoihini. (Olen ottanut ruutukaappaukset lähettämistäni viesteistä ja taltioinut automaatin minulle lähettämät lupausviestit, joissa kerrotaan, että he ottavat yhteyttä, mikäli on tarpeen. Olen pyytänyt yhteydenottoa, mutta en siis vielä ole sitä saanut.)
Seuraan mielenkiinnolla tilannetta.

Muuten: Taloussanomat on listannut juuri tämän Provean niiden yritysten joukkoon, joiden tilausta on vaikea, jopa mahdoton peruuttaa. Katsokaapa ohesita linniä: http://www.taloussanomat.fi/markkinointi/2009/03/09/varo-ilmaistuotteita-voit-joutua-silti-maksajaksi/20096380/135
Kuluttajaviranomaisetkin tuntevat tämän homman näköjään.
Tietääkö kukaan nimeltä näitä henkilitä, jotka ovat tämän liiketoiminnan takana? Onko siellä suomalaisia ihmisiä? Onko ruotsalaisia? Onko tietoa kuluttajaviranomaisten toimenpiteistä? Kertokaa ihmeessä. Tämä kiinnostaa.

Edit. 25.10.12 klo 20
Tänään sain osoitteesta asiakaspalvelu.web@provea.ch sähköpostia, jonka oli allekirjoittanut joku Rita. Englanninkieliseen viestiini oli nyt vastattu suomeksi ja ilmoitettiin, että kestotilauksen irtisanominen onotettu vastaan ja annettiin seuraavat neuvot:
Voitte palauttaa paketin laskuineen seuraavaan osoitteeseen:

Provea/Editions Atlas
PL 2013
22111 MAARIANHAMINA

Ps. Saatte postista palautuskuitin tositteeksi palautuksestanne.

Jos teillä on myöhemmin kysyttävää tästä asiasta, kirjoittaisitteko viestien aiheeksi yllämainitun viitteen.

Parhain terveisin

Asiakaspalvelu
Rita
_______________

No, olin siis jo vienyt palautuksen postiin ja se meni siihen osoitteeseen, joka pakkauksessa oli, ilmeisesti siis johonkin Sveitsiin, ellei nyt jossain koodissa sitten ollut jokin Ahvenanmaan osoite, jota tilaaja ei nähnyt. Kerron edelleen asiasta, jos tämä aiheuttaa lisää ongelmaa.
--


Edit. 26.10.12
 Tänään on tullut kaksi viestiä kyseisen firman  asiakaspalveluhankilöiltä tai -osoitteilta. Ensimmäinen oli osoitteesta kundtjanst@provea.ch ja viesti tuli sekä minulle että kopiona osoitteeseen info@provea.com (tunnistetiedot on poistettu):

Olemme vastaanottaneet viestinne ja irtisanoneet kestotilauksenne.


Glöm inte att ange ovanstående referensnummer om du vill kontakta oss igen angående det här ärendet.

Med vänliga hälsningar

Kundtjänst
Anne

Ja toinen oli osoitteesta kundtjanst@provea.ch ja ilman tunnistetietoja sisältö oli taas tällainen:


______________________________________________________________

Tack för ditt meddelande.

Vi kommer att behandla ditt ärende och, om så är nödvändigt, ge dig svar med e-post så snart som möjligt.

Om du önskar hänvisa till detta ärende i framtiden ber vi dig ange ovanstående referensnummer.

Med vänliga hälsningar,
Kundtjänst
________________________________________________________


Eiköhän tässä nyt voi jo olla rauhassa, kun näin monta ilmoitusta peruutuksen vastaanottamaisesta on tullut. Jos uutta ilmenee, kirjoitan sitten edelleen tänne.

Ei kommentteja: