4.2.08

Liikkuminen luonnossa tekee hyvääTäti Punaruskea iloitsee tänään taivaasta pudonneesta hyötyliikunnasta. Hänen kanssaan iloitsee valkeasta lumipeitteestä varmasti moni muukin.

4 kommenttia:

veteraaniurheilija kirjoitti...

Tänne Paraisillekin saatiin luonnonlumesta luotu kaunis valkoinen peite. Edes väliaikaisesti. Valitettavasti jo kahteen kertaan siirretyt maakuntaviestit (hiihdossa) jouduttiin eilen taas peruuttamaan. Talkooporukka on lujilla ja etelän hiihtoväki ymmällään! Tämä ei kuitenkaan estä fanaattisimpia Pargas IF:n hiihtäjiä harjoittelemasta hiihtomenestyksensä eteen. On maajoukkuehiihtäjiä kaksin kappalein ja lähes sata uutta hiihtäjää kasvamassa joko edustustehtäviin tai elinikäisen liikkumisen pariin siirtyviä: Kirkkaimpina tähtinä Thomas Ramstedt ja Jan-Eric Sundqvist.

Nauttikaa hiihdosta niin pitkään kun lunta riittää!

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Christer, täällä lumi jo sulaa. Siinä mielessä menivät lumityöt jälleen hukkaan, mutta hieman kunto koheni.
Tuskin vieläkään Malmin lentokentän ympäri voi hiihtää. Muualla täällä ei sitten olekaan maastoja, ellei lähde autolla naapurikaupunkiin. Meren jäällekään ei tänä talvena näy olevan asiaa.

Punaruskea kirjoitti...

Kaivoin tänään vajasta lumikengät esiin. Kunhan pihan siivous on tehty loppuun asti, lähden kenkäilemään. Ainakin viime ja edellistalvena nautin kovasti tuosta liikuntamuodosta.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Punaruskea, kuule, me eilen juuri pohdimme lumikenkäkauppiaiden ahdinkoa ja mietimme, miten pilkkivehkeet menevät kaupaksi, kun on tällainen talvi. Olet sen verran pohjoisempana, että siellä lunta piisaa. Täällä se tänä talvena on vain hetken ja sulaa pois.
Pilkkijöitä aivan pohjoisessa jäät tietysti kantavat, mutta pelkäänpä, että moni tänä talvena vajoaa sulaan, kun lähtee totutuille reissuilleen jään päälle.
Rattoisaa lumikenkäilyä sinulle :)