6.12.08

Keksi oma huuhaahoitosi

Aurinko paistaa. Mitäpä jos avaisin suuni ja ottaisin sinne kirkasvalohoitoa, paranisikohan sen laatu, mitä suusta ulos pääsee?

Jos muillekin tulee mieleen ilmaisia huuhaahoitoja, kertokaa ihmeessä :)
Hyvää itsenäisyyspäivää.

8 kommenttia:

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Juu, eilen tapasin yhden huuhaa-hoitajan bussissa. Hän antoi ihan ilmaiseksi.

KirsiM kirjoitti...

Bussissa ja muissa sakkipaikoissa on tosiaan toisinaan mahdollisuus tavata monenlaisia huuhaa-kansalaisia.

Kari kirjoitti...

Oulussa ei paista aurinko, mutta auttaisiko kaamospimeyden ottaminen parantamaan talvimasennusta?

Hyvää itsenäisyyspäivää!

veteraaniurheilija kirjoitti...

Tuo valohoitosi voi olla vaarallista. Nälkä lähtee nimittäin valolla, joidenkin humpuukimaakareiden toimesta. Helena Blanka tietää tästä enemmän.

Parempi nauttia kaamoksesta, säännöllisestä ja kohtuullisesta ruokailusta sekä runsaasta liikunnasta 91-vuotiaan maamme ihanassa luonnossa.

KirsiM kirjoitti...

Kari, kaampspimeyshän kannattaisi tuotteistaa ja sen ympärille rakentaa eu-rahoitteinen pilottihanke uuden superministeriön myötävaikutuksella; Kemijärven sellutehtaan työttömät kannustettaisiin yrittäjiksi, jotka omalla riskillään tulisivat Oulun uuteen kaamoskylään antamaan vaihtoehtoisia terapiahoitoja: joku voisi erikoistua kaamosuintiin, toinen lämpöiseen kaamoshoitoon, joku voisi antaa kylmää kaamoshoitoa... Aiheen tiimoilta voitaisiin järjestää muutama seminaari, jossa olisi mukana työvoimahallinto, paikallinen rahamaailma ja joku yliopiston edustaja. Tärkeää olisi myös järjestää seurantaryhmä, joka tutkisi annettavien hoitojen vaikutusta johonkin, joko elinkeinorakenteeseen tai asikkaiden tyytyväisyyteen.
Mitäs sanot, Kari?

Veteraaniurheilija, mutta ehkän on loistava dieetti: menee vain Kanarialle ja eikun rannalle; ei tule nälkä, ei jano. No, matkat ja hotelli voivat vähän kustantaa.

Hauskaa itsenäisyyspäivää, hyvät herrat :)

Kari kirjoitti...

Kuulostaa, Kirsi, idealta, jolla tahkomme vielä rahaa!!!

mm kirjoitti...

Kaamoskauneutta. Mikä ettei? Kynttilän valossa kaikki näyttävät kauniilta. Entä takan loimussa? Ei enää puutu kuin rahoittaja!

KirsiM kirjoitti...

Kari, ryhdytäänkö bisneksiin?
MM, tuletko yhtiökumppaniksi? Ajattelimme Karin kanssa ottaa rahat pois niiltä, joilla sitä on liikaa. Yhtiökumppanit luultavasti käyttävät voitot parhaiten katsomallaan tavalla, kuten bisneksessä tapana on. Voisimme tietysti pistää yhtiön nimeksi Robin Hood :)