2.5.08

Koskahan helmikuun eläkkeet maksetaan, Kela?


Olen tässä katsellut lähipiirissä sitä, miten sujuvaa on eläkkeelle jääminen. Kirjoitin jokin aika sitten siitä, että sossulle passeli eläke näkyy olevan 200 euroa kuussa, mikä tuli helmi–maaliskuulta.
Tähän mennessä tapahtunut: Sotku lähti liikkeelle siitä, että Helsingin kaupunki ei tarvitse osa-aikaisia sosiaalityöntekijöitä ja siksi sellaiselle haetaan pysyvää työkyvyttömyyseläkettä – ja jos sellaista ei saada, sossu irtisanotaan, koska hänelle ei ole missään kaupungin työpisteessä mitään sopivaa työtä tarjolla. Loput voitte lukea edellisestä postauksesta, jos kiinnostaa.
Helmikuun maksu viipyy edelleen. HELMIKUUN!!! Olisi mielenkiintoista saada korkoa viivästyneestä maksatuksesta. Kaikki jumii sen tähden, että Kela "Elämässä mukana - muutoksissa tukena" ei ole millään ennättänyt kirjoittaa lappua, jossa se kertoisi työeläkekassalle, että se ei ole maksanut eläkkeensaajalle päivärahaa. Kelan virkailija lupasi tutkia asiaa.
Jos jossain toivoisin suoriteperusteista palkanmaksua, se olisi Kelan johdossa, Kaikkien viivästyneiden etuusmaksujen korot voitaisi vähentää Kelan johtoportaan palkoista.

Ei kommentteja: