18.10.06

Kymppitonni tavoitteissa

Blogini kävijämäärä lähenee lupaavasti kymmentätuhatta. Kiitos teille kaikille siitä. Kuten vakiintuneihin tapoihin kuuluu, tiettyjä merkkipaaluja juhlitaan. Tätä merkkipaalua juhlitaan sillä tavoin, että järjestän arpajaiset tätä postausta kommentoineiden kesken. Määräaika umpeutuu, kun kymppitonni täyttyy. Pistän oman postaukseni sitten merkiksi, että apvonta suoritetaan. Vaatimaton voittopaketti liittyy blogin aihepiiriin. Palataan siihen arvonnan yhteydessä.

10 kommenttia:

Outolintu kirjoitti...

Pakko kommentoida, kun palkintokin luvataan. Varmaan virtuaalinen!

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista seurata kuinka paljon kävijöitä on sivuilla. Sinulla on jo paljon joten osallistun palkinnon toivossa. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Heti osallistun minäkin! :) Arvonnassa en todennäköisesti pärjää, mutta on aina kiva kasvattaa toisten kävijälukua.

Unknown kirjoitti...

Kymppitonnia kasvattamassa =D

Liisa kirjoitti...

Lukemaan tulin kuten muulloinkin, mutta osallistutaan nyt tähänkin. :)

malla kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa eksyin blogiasi lukemaan ja heti on näin mielenkiintoinen projekti meneillään. Tottahan toki piti omakin sananen kommenttiboksiisi jättää.

hpy kirjoitti...

En ole koskaan voittanut mitaan arpajaisissa joten turha osallistua. Mutta kommentteja on aina hauska kirjoittaa.

KirsiMy kirjoitti...

Nyt suljetaan arvonta. Mittarissa on 10011 kävijää. Kiitos teille kaikille. Suoritan arvonnan illalla ja pistän kuvan siitä, mitä voittaja saa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt myöhästyin pahan kerran..Olitpas Kirsi vikkelä, kun illalla en hokannut tätä postausta. No, onni yksillä ja syksy kaikilla. :)

KirsiMy kirjoitti...

No, kauankos tässä seuraavaan kymppitonniin menee. Jos yhtä nopeasti kirin sen kuin sinä niin ennen joulua palaamme asiaan ;)
Vakavasti puhuen: mistä sen tietää.