8.12.06

Kovasti meistä tiedetään

Jalokivien Iines näyttää blogissaan ihmettelevän, mistä sairaala tietää hänen toipuneen.
Onkohan toteamus kenties dokumenttipohjassa?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Dokumenttipohjassa? Hienoa päästä Verkkolehteen, mutten ihan ymmärtänyt, mikä oli asian ydin. (Eilinen kommenttinikin katosi, valvooko Isoveli sitäkin?)

KirsiMy kirjoitti...

Tarkoitin vain sitä, että noita kirjeitä, mitä ne lähettävät potilailleen, ei tehdä alusta asti joka kerta. Nillä on ilmeisestikin valmis kirje, jota ne muokkaavat kulloisenkin tilanteen mukaiseksi. Ehkäpä niiden mallidokumentissa lukee valmiiksi, että potilas toipuu normaalisti.

Katosiko kommenttisi tästä blogista, Iines? Eilen en itse käynyt koneella, pidin nenenvalkaisupäivää bloggaamisesta.
Tähän Bloggerin beta-versioon on joskus vähän hankala saada kommenttejaan läpi, olen pahoillani. Jos lohduttaa, se koskee kaikkia kommenteojia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, nyt tajusin. Se on varmaan totta, että tuontyyppiset lääkärinlausunnot laitetaan samaan muottiin. Potilaan kannalta tuntuu aika kornilta, että kaksi päivää leikkauksesta kirjoitettu loppuarvio tulee viikon päästä kotiin ja siinä välillä ei mitenkään tarkisteta potilaan todellista kuntoa.

Jep, kommentti katosi tästä lauantaina, vaikka mielestäni se meni läpi. Olen huomannut muissa Bloggerin blogeissa samoja ongelmia.

KirsiMy kirjoitti...

Outo juttu tuo kommentin katoaminen silti.
Itselleni usein käy, että Blogger ei millään hyväksyisi kommenttiani (itsekin virnuilen, ettei se hyväksy mielipiteitäni).

Niin, se dokumenttipohja-ajatus ei siis ollut tietenkään mikään puolustus, pelkää olettamis siitä, miten tuollainen juttu syntyy. Itse en ole perehtynyt siihen, onko asialla jotain juridisia seurauksia. Pitää ilmeisesti ruveta taas lukemaan potilaslakia.