1.8.07

Työnteon tarkoitus?

Onkohan työnteon tarkoitus kerätä rahaa Applen kaltaisille yhtiöille? Näissä synkissä mietteissä alkoi työviikkoni, kun puolitoista vuotta vanha tietokoneeni petti. Nyt kone on tohtorilla ja itse mietiskelen tässä, pitäisikö palauttaa lauantaina ostamani kamera.
Jos joku tietää varakkaan sponsorin, nyt olisi käyttöä.
Ja jos täällä on hiljaista, se johtuu siitä, että postailu vaikeutui merkittävästi.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Olen kokenut tietokoneiden kohdalla säännöllisesti tätä hajoamista.
Enneätysnopea hajoaminen oli, kun ostin uuden polkupyörän. Palautin sen 25 minuutin kuluttua= ajo liikkeestä kotiin ja pyörän vieminen sinne takaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Lohduksi: Ajoin uudella autolla ensimmäistä kertaa kaupunkiin ja siellä parkkihalliin. Pistäydyin torilla ja palasin 10 minuutin kuluttua autolle. Kuljettajan puoleinen kylki oli 10 cm sisällä yli metrin matkalta. Joku isopuskurinen tarvitsi lisätilaa parkkeraukseensa. Syyllistä ei löytynyt. Oma vastuu ja vakuutus korvasivat kulut. Saman auton päälle kohosi myrskyssä alumiinirunkoinen autotalli. Ne kolhut jätin näkymään. Nyt tuosta "epäonnen" autosta on päästy.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, rakkaat blogiystävät,mutta kun itse en ole kovin vahingoniloista sorttia, niin lohdutukset eivät pure.

Halo Efekti kirjoitti...

Joo, täälläkin on huomattu että nykyiset vehkeet kestävät vähemmän aikaa kuin entiset vastaavat. Ovat huomanneet että ikuinen työ tuo ikuisen nälän.

Jos laite hajoaa pikkaisen takuun umpeutumisen jälkeen kannustan tarvittaessa korottamaan ääntä ja käyttämään reheviä alatyylin ilmaisuja, niin joku muu saattaa ilmoittautua katastrofin maksumieheksi - ettei vahinko lankea tarpeettomasti itselle.

KirsiMy kirjoitti...

Vähäsen tuota olen tässä harkinnut, sillä tietokonetohtorini on nyt äimänkäkenä, kun ei ole moista koskaan nähnyt.
Pitää kuitenkin odottaa hänen diagnoosiaan.

Tässä on, paitsi raha, myös tehty työ... Kaikesta ei ole varmuuskopioita, mutta onneksi suurimmasta osasta taitaa olla.

Onneksi tämä vanha kone toimii. Tämä on vain aika täynnä eikä tähän saa kaikkia uusimpia ohjelmaversioita, mikä vähän heikentää työsuoritusta.
Tänään tein sen ihmeen, että suoritin kahden, kolmen päivän työn, joka koneeni kadotti, yhdessä päivässä. Muisti ei ole kokonaan mennyt onneksi omasta pääkopastani. Hyvähän sitä on välillä testata päätäänkin.

Anonyymi kirjoitti...

Käytän joskus sähköpostiani (!) kirjoitusten säilyttämiseen, vanha matolaatikko nääs, ei voi koskaan olla varma edes kopioista =E
Noin muuten, työn tarkoitus on estää nälkään nääntyminen. Kirjaimellisesti.

KirsiMy kirjoitti...

Joo, kyllä tuosta työn tarkoituksesta, siis Polga, olet oikeassa, mutta tämä tarkoitus hämärtyy välillä, kun vaikuttaa siltä, että ne nälkäiset suut, joihin tienestini menee, ovatkin ihan muualla kuin oman ruokapöydän ääressä.