29.11.07

Valokuvatorstai: Tenkkapoo

Usein joku välinpitämätön, jolla ei ole oikeutta invapaikkaan, pysäköi paikalle.
Elokuussa Linnanmäelle Porvoonkadun parkkipaikan kautta ajava invakylttiläinen sai etsiä turhaan invapaikkaa.
Valokuvatorstain tänänkertainen aihe on Tenkkapoo.

15 kommenttia:

Paju kirjoitti...

Oivoi. Tulee tunne, että ihmisarvoa ja eettisyyttä on poljettu lokaan. Mistä ihmiset saisivat matkaansa samusirkan, omatunnon äänen, joka muistuttaisi pitämään huolta heistä, jotka ovat heikompia kuin he itse. Vain sitä kautta luodaan parempaa maailmaa mitä erilaisimpien ihmisten elää yhdessä. Ja pitää yhtä.

Inkivääri kirjoitti...

Jaa'a, kovaa on kun heikoimmalta otetaan:/

neulekirppu kirjoitti...

argh. Joskus tällaisiin juttuihin törmätessä, tulee mieleen pohjalaiset ladontaakse ja turpiin-tyylset ajatukset...
vaikka väkivallalla ei näitä pönttöpäitä saada ruotuun, mutta noin niinku mausteeksi kuitenkin.

SusuPetal kirjoitti...

Ajatteleminen auttaisi joskus kummasti...turhan aliarvistettu tapa, tuo ajatteleminen.

Juha Ylitalo kirjoitti...

Laittaa mietityttämään, että onko tässä ollut isompikin porukka takana, koska kyllä tuollaisen tolpan maasta ylös kaivamiseen kuluu aikaa ja kuvittelisin, että ei sen kanniskelukaan ihan kevyttä lystiä ole ollut.
Ihmetyttää vain, että mitä järkeä tuossakin on tekijöiden omasta mielestä aikanaan ollut...

Tarjuska kirjoitti...

Jo alkaa sappi sapettomaltakin kiehumaan, moisen kuvan nähtyäni. Itse olen tarvinnut invapaikkoja ja joutunut pitämään puoliani niiden vuoksi. Parasta oli ison huoltamoyrityksen parkkipaikalla, jossa invapaikalla oli jäätelökioski. :((
Vieläkin olisi kirveelläkin töitä....!

Obeesia kirjoitti...

Välinpitämättömyys ja suoranainen ilkeys on lisääntynyt viime vuosina. Tekijät ovat todennäköisesti sitä ikäluokkaa, jonka oma ikäluokkani (tai hieman nuoremmat)on kasvattanut. Mikä meni pieleen?

savisuti kirjoitti...

Vaikeaa kun on ollut niin parkkipaikoista pula, että on pitänyt tuohon ryhtyä. Tässäkin, heikointa sorretaan. Typeryyden huippu.

Hilkka kirjoitti...

Ilmeisesti tervejalkaisten tekosia!?

Olli kirjoitti...

Voimiaanko on pitäny näyttää vai mikä tolokku?

Kutuharju kirjoitti...

Tyhmää. Kyllä karma vielä puree tuollaista...

Käpsä kirjoitti...

Äitini (onnellinen invakortin haltija) saisi hepulin tästä kuvasta...

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista. Mitään tietoa siitä, miten tolppa on maasta kaivettu, minulla ei ole. Sinne pusikkoon se vain oli joutunut.
liikuntavammaiset ihmiset ovat aina jossain määrin alakynnessä. Eräs sähköpyörätuolilla ajeleva tuttavani kertoi bussinkuljettajan pahoinpidelleen hänet, kun tuli erimielisyys siitä, ottaako kuljettaja häntä kyytiin. Vaikka liikuntavammainen olisi siis kuinka sisukas ja oikeuksistaan kiinni pitävä, ei tilanne ole tasavertainen.

Itse olen rohkea puuttumaan luvatta invapaikalle pysäköintiin, mutta tämä huomauttaminen on silloin tällöin aika riskaabelia puuhaa, siinäkin on vaara saada nyrkistä.

pantteri kirjoitti...

Jonkun päreet on totaalisesti palaneet. On se muuten kumma, että tavaratalojen/kauppakeskusten lapsiparkkipaikat täyttyvät myös usein ihan muiden kuin pienten lasten kanssa kulkevien autoista. Ne ovat leveämpiä paikkoja, joissa on helppo ottaa lapsi pois turvaistuimesta ja laittaa takaisin.
Pantteri

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Siltähän tuo vaikuttaa – tai sitten ovat oikein koneella kaivaneet ylös ja unohtaneet pistää tapaisin. Oli miten oli, tenkkapoota pysäköijälle tuosta aiheutui.