30.10.07

Bloggaavat ihmisoikeusaktivistit ruudussa

Bloggaajat Jenni-Juulia Wallinheimo ja Jukka Kumpuvuori ovat ensi keskiviikkona Inhimillinen tekijä -ohjelmassa keskustelemassa vammaisten ihmisten ihmisoikeuksista.

Edit. 5.11. Yle on luvannut uusia lähetyksen joskus tammikuussa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Toivottavasti ilmoittavat riittävän hyvin ja lähettävät ohjelman aikaan, jolloin työssäkäyvätkin ihmiset sen voivat katsoa. Jenni-Juulia Wallinheimo asiasta tänään.

Edit. 14.11. Tänään tuli YLEltä vastaus:
Valitettavasti Ylpeys ja ennakkoluulot -ohjelma jäi pois ohjelmistosta 31.10. inhimillisen virheen takia. Ohjelma lähetetään uusintana TV2:ssa keskiviikkona 2.1.2008 klo 22:05. Ohjelma on nähtävillä myös YLE Areenalla:
http://areena.yle.fi/

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Valitettavasti laittoivat väärän nauhan pyörimään ja ohjelma siirtyi. :(

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Ihmettelin kovasti, kun pistin telkkarin päälle ja sieltä tuli gynekologisia syöpiä. Ylen etusivullakin oli kuitenkin ollut mainos tästä nimenomaisesta ohelmasta. Meniköhän tämäkin kämmi siihen digiuudistuksen pitkään piikkiin. EIvät kyllä mitenkään salamana nettisvuillaankaan reagoi virheisiinsä näemmä. Kiitos kun kerroit, Liisa. Ihmettelin kovasti, mutta vasta sinun kommentistasi sain tietää, mistä kenkä puristi.