26.10.07

Kirjamessuilla: Löytöjä


Tänään oli vuorossa antikvariaattiosasto sekä Sediksen Taistelu elokuvasensuurista -kirjan hankinta SKS:n standilta. Sedergrenin seuraksi lähti Helga Tahvanaisen ja Juha Nirkon Hoitotyön muistot sekä Gunnar Rosénin Suomalaisina Itä-Karjalassa, Sotilashallinnon ja Suomen Punaisen Ristin yhteistoiminta 1941–1944.
Nakke Nakuttaja jäi tällä kertaa divariin.

2 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Minä olisin varmaan napannut sen Nakke Nakuttajankin!

Huomenna pitäisi suunnistaa tuonne, lauantaina siellä on todellinen tungos, ei toivoakaan nähdä kirjoja, mutta onneksi menen sinne pääasiassa tapaamaan ystäviä.
Turun Kirjamsseuila kun olin lokakuun alussa, niin tuntui ihan hassulta kulkea niin väljissä tiloissa -ihmisiä oli niin paljon vähemmän. Tunnelma oli jotenkin leppoinen ja intiimi jopa.

Kirsi Myllyniemi kirjoitti...

Itse asiassa kai minäkin, Susu, mutta nuorison kassiin tuli kyllä kaikenlaista kivaa.
Minäkin menen jälleen huomenna paikalle, kunhan ensin käyn kuuntelemassa ystäväni taidehistorian väistöstilaisuuden yliopistolla.
Tänään tuli vastaan monia tuttuja (tosin tunnistaminen oli yksipuolista). Ovessa ensimmäiseksi Peter Nyman, sitten Ruben Stiller, Sauli Niinistö ja taisipa olla Eero Heinäluomakin, ellen erehtynyt. Ja erityisesti Mauri Kunnas, ooh; hän istui ilmielävänä kirjoittamassa nimmareita Otavan osastolla.
Jossain määrin ahdasta siellä oli, mutta pakkoko sitä on aina pahimpaan tungokseen ängetä.