7.9.06

Valokuvatorstai: Uoma



Milloin mihinkin virtaan joudumme.

11 kommenttia:

hpy kirjoitti...

Tuollaiseen paikkaan jouduin viemaan Gorbyn eilen.

KirsiMy kirjoitti...

Eihän se mukavaa ole, mutta onneksi on paikkoja, joihin voi viedä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon virtaan olen usein joutunut ja aina on joku pelastus sieltä tullut. Tuttu paikka.

Liisa kirjoitti...

Liian usein tuossa virrassa eikä se aina tahdo edes edetä... Hyvä oivallus!

Anonyymi kirjoitti...

Asun moisen paikan vieressä, mutta onneksi en ole vielä itse joutunut rakennukseen tutustumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Luovasti valittu kuva! Itsekin olen koko lailla monta kertaa elämäni aikana ollut tuolla virran vietävänä - viimeksi meni pääsiäinen, eikä ihan kolhuitta siitä kurimuksesta selvittykään vaikka apu tulikin.

KirsiMy kirjoitti...

Niin, jotkut joutuvat vähän väliä tuohon keskussairaalan potilasvirtaan. Joku saattaa joutua kovinkin yllättäen ja valmistautumattomana.
Sydäninfarkti tai aivoverenkiertohäiriö, liikenneonnettomuus tai ties mitkä ikävä asia voi temmata lähes kenet tahansa tuntemattomaan imuunsa.
Olemme onnekkaita, kun Suomessa on korkeatasoinen erikoissairaanhoito. On tärkeää, että se on kaikkien ulottuvilla tasapuolisesti. On monesta syystä tärkeää, että kansalaisia ei kohdella eriarvoisesti julkisin varoin ylläpidettävässä järjestelmässä. Jos poliitikot saavat erityiskohtelua vuodeosastoilla tai poliklinikoilla, heille ei muodotu käsitystä siitä, mitä heidän päätöksensä vaikuttavat tavallisen kansalaisen elämään.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin valittu toteutus uoma-aiheeseen - jotain tuon tapaista koitin kuvistani muistella kun pyörittelin uoma-sanaa 'elämä':n yhteyteen. Välillä se vain on ylämäkeä ja välillä alamäkeä (vaikka vesi kyllä tietysti menee aina vain alamäkeen).

KirsiMy kirjoitti...

Timo, nuo metaforat eivät yleensä toimi, jos niitä rupeaa pilkuntarkasti selittämään. ;D Onneksi nimittäin ei aina ambulanssiin tai päivystykseen joutuminen merkitse alamäen alkua, vaan elämässä on lupa odottaa topiumista ja parempaa huomista. Mutta sitähän sinäkin juuri sanoit toisaalta, kun totesit, että on ylämäkiä ja alamäkiä...

Unknown kirjoitti...

Puhutteleva kuva.

Anonyymi kirjoitti...

Vastauksena kysymykseesi.