21.11.06

Kolme hyvää syytä

Neulekirppu viittasi Halo Efektiin, joka viittasi PopuLAARIIN, joka...
Annan siis kome hyvää syytä, miksi luen blogeja:
1. Blogeissa kohtaan ihmisiä, jotka ovat innostuneita ja asialleen omistautuneita, siksi sisältö on usein asiantuntevaa, persoonallista, keskustelevaa ja kiintoisaa.
2. Blogien verkostot ovat kivoja. On mukavaa kommunikoida aivan eri näkökulmasta asiaa katselevien ihmisten kanssa. Esimerkiksi tästä käy omalla kohdallani erityisesti Valokuvatorstai.
3. Blogeista ja RSS-syötteistä saan tietoa paljon helpommin, maailmanlaajasti ja nopeammin kuin esimerkiksi päivälehdistä. Itselläni RSS on integroitu selaimeen, joten näen periaatteessa puolen tunnin tarkkuudella tilaamieni blogien päivitykset.

8 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Niinpä. Taidan jatkaa tästä omassa blogissani. Tänne sentään saatan onnistua kommentoimaan. :)

KirsiMy kirjoitti...

Kommentointi on Vuodatuksessa tökkinyt pahasti. Julkaisin omat Vuodatus-blogini uudelleen. Se auttoi jossain määrin.

Kimmonkamera kirjoitti...

Niinpä - mielenkiintoiseen yhteisöön olen minäkin blogieni kautta päässyt mukaan. Vaikka mikään ei korvaakaan kasvotusten jutustelua, niin en tiedä enää, voiko bloggaamistakaan mikään korvata. On tämä niin oma juttunsa!

Halo Efekti kirjoitti...

Niin, en huomannut sanoa omassa blogissani sitä blogien ainoata negatiivista puolta. Tämä imaisee niin mennessään ettei oikein muuta kerkeäisi tekemäänkään ;D

Unknown kirjoitti...

Halo Efekti turisee tuossa totta... Tämä vie aikaa...

KirsiMy kirjoitti...

Ja eikö olekin niin, että tämä aiheuttaa riippuvuutta? Pian kai täytyy perustaa pseudonyymit bloggaajat -vertaistuki.
Siinäpä onkin haastetta: tolkku tässäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki sanoivat jo kaiken bloggaamisesta, joten mun ei enää tarvitse. Itse törmäsin Saaran blogissa jokin aika sitten blogiholisti-termiin, joka oli minusta ihan nappiin. Semmoinen minustakin on hyvää vauhtia tulossa. Mutta siitä holismista en tahdo eroon! Lopultakin mulla on ISO kaveripiiri.

KirsiMy kirjoitti...

Iines, riippuvuuden merkit ovat ilmiselvät ;)