22.11.06

RSS valvoo, kun nörttäät

Jerusalem Postin verkkolehti tarjoaa lukijoilleen palvelua, jossa varoitetaan akuuteista kriiseistä.
No matter what you are doing on your computer, Israel Alert notifies you instantly when something critical takes place in Israel and the Middle East.
Kannattaa kuitenkin muistaa, kuinka usein RSS-syötteet tarkistetaan. Oma koneeni reagoi puolen tunnin välein.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaverilta tuli juuri viesti, joka koski lehdessä kuulemma ollutta tutun kuolinilmoitusta. Kaverille kun ei tällä hetkellä tule lehteä ollenkaan. Pohti, että pitäisi tilata, mutta kuulemma on niin huoletonta olla ulkona tietovirrasta.

Itselläni oli lehtikatkos viime viikolla. Kun olin 2/3 viikosta Samilla ja 1/3 vanhemmilla, en katsonut järkeväksi kasauttaa Ilkkoja eteisen lattialle. Lapuan Sanomat kyllä annoin tulla, se on tärkein! :) Mutta huomasin, että huolestuttavan hyvin sitä pärjää... Kaikista paikallisimman ja kaikista yleisimmän (radio, tv, netti) kun saa, niin tietää yleensä mikä on tarpeen.

Hm, en tiedä liittyykö tämä nyt tuohon postaukseesi... Sain muuten ohraryynipuuroa, joka loppui kesken! On hyvää...

KirsiMy kirjoitti...

Kai se tosiaan on niin, että nykyinen laajakaistalifestyle vaatii toisinaan irtiriuhtaisuja vähän niin kuin katkaisuhoitoa tai tupakkalakkoja, Kaisa.

Omaa mielenkiintoani kuitenkin kutitti tuo ajatus ohjusten ja rakettien keskellä koneensa ääressä toimivasta ihmisestä, joka ohjaa osan huomiostaan kai alituiseen siihen, että vilkaisee rss-varoituksista, onko täälläpäin raketti- tai muita varoituksia vai voiko jatkaa bloggaamista.